Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еииии 6 души го чуваат, онаа сликата на Меси беше со петмина. И ај да не е подобар од Меси.
19 години има... Леси 25Еииии 6 души го чуваат, онаа сликата на Меси беше со петмина. И ај да не е подобар од Меси.
Raul comebackДобро бе, ќе имаме асолен класичен шпиц што ќе дава голови против Барса некогаш?
Секоја чест за Варан и од мене. Стварно се покажа и докажа!
Инаку за играта шо ја имавме, би рекол дека е срање. Тактикава ни е шутирај напред само подалеку да е од нашио гол, па ако ја фати Роналдо или Озил напред да напрајме шанса или контра, инаку сврзување на неколку пасови, па да дојди до течна акција ТЕШКО многу ТЕШКО, дури и невозможно. Ептен лоша игра и ако беа малку од малку попрецизни можевме слободно да му кажиме поздрав на купов, вака имаме шанси секако ама треба измени во составот секако и не толку паничење назад како денес.
И уште една работа Каљехон незнам кој курац игра во тимов и која улога ја има во истиот. Не е за тука. не материјал за кај нас.
Со напаѓачиве нешто да се превземи мора оти вака не оди.. исто ко да играме со човек помалку, та телето та Игуаин моментално исти курац, ма да мислам Пипита кога ќе влези повеќе се труди, овој дебилов не е ни заинтересиран за играта. Нека фаќа магла дури држи цена!
Тоа е тоа се на се .. нека се припремаат за Јунајтед оти ако играме како денес ќе биди ПЕКОЛ.
ХАЛА МАДРИД!