Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Толку незаинтересираност за играње онај бензема то чудо некое... вол се влечка по терен... Незнам дали го забележувате Озил, али дефанзивно маркер е на Чави :)
Есиен бравос за чистиот старт над Меси, како што кажав само тој му е мајката.

Varane+Real+Madrid+preseason.jpg

:cuc: - засега.

:cuc::cuc::cuc:

Озил + Варан... кои играчиштааааааааааааааааа!
Игуаин се растрча, ее то да беше во прво полувреме(со Бенз)без потрошен Роналдо.
Мурињо незнам шо му рече на полувреме на Кедира, али Кедира во 1 беше еден а во 2 друг(Многу подобар според мене)

Многу недостасуваше Марсело... она претерано Многу.

Патем кој беше тој шо сакаше да се клади дека Карваљо че има црвен, да се јави да ми кажи дали че пијам пиво или не :)

Искрено очекував победа, ама на крајов после очајнава игра треба да бидам задоволен со нерешено. Резултатов сепак е негативен, ама остава шанса каква таква да се надевам на финале

И нека ми рече пак некој дека имамо асален напаѓач. Асални за со Сарагоса и Ла Коруња, а на Класико и слични утакмице играа ка пичке. Абе Фалкао на лето и еден од овја двајца нека лета, посебно телено неможем да го гледам више.

ВАРАН...незнам стварно што да кажем за детево...
Aко го земаме фалкао ќе лета пипита пошто тие се така слични во игра јужноамериканска телето ќе го остават .

Ајде,не го оправдувам Бензема,ама ич...али две шанси напрај,самиот си ѓи изгради,сантими беа во прашања,немаше и среќа...ама не сум задоволен.А шо е со Игуаин ,не знам......За пола сат,истрча ебани 400 м....дефинитивно,требит да летат од реал.

^ Абе кој напаѓачи кој кур не тресете глупости, мадина голи бензема и игуаин...
Иначе, ТОП 3 : Варан, Озил, Лопез.

Незнам што да кажам за утакмицава, ама Варан ме остави без зборови. Толку стабилен играч не постои. Дефинитивно во изминативе 10 години, сме немале волку млад, перспективен и талентиран стопер. Варан човеку, секоја ти чест.
Кога ќе се вратат овие двајцава, дефинитивно сакам да се проба со Рамос десен бек, а стоперски тандем Пепе и Варан.

Ни рокна Варан бајпас да преживееме еден месец. Оптимист сум со Јунајтед. Ќе се вратат повредените и суспендираните. Ќе ебеме матер.

Алонсо најслаб на мечот.

Би му дал на Варан ако ми потражи. :icon_lol:

Свака част за Варан.

Јес да го гледав мечот паралелно на лаптоп со Арсенал на тв, али дечкото ви е стварно pure class.

Свака част за Варан.

Јес да го гледав мечот паралелно на лаптоп со Арсенал на тв, али дечкото ви е стварно pure class.
Можда се чудиш како венгер не го зеде пред нас :D :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom