Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
12746_553259504714270_1278517809_n.jpg

Варан цар.
Игра добра.
Реализација слаба.
Озил е стариот Озил.
Напаѓач ни треба ептен многу.
резултат супер.2-2 на кампо и идемо даље :D

Мислев дека е толку стабилен и сигурен бидејќи игра против слаби противници. Ме демантираше против Дортмунд кога го стави Левандовски во џеб, и сега на Класиково само си се докажа колку талент има и колку ќе вреди дечково. Како им ги клизна на Фабрегас и на Меси, свака част. :cuc:

556606_4843544978757_1130698861_n.jpg

Добро бе, ќе имаме асолен класичен шпиц што ќе дава голови против Барса некогаш?

Не можам веќе да ги гледам телињата напред еј, каква мизерија. Дај нека го игра Мората барем, нека им ја удри и нив „тактиката“ од Икер и Озил, овие се неподносливи моментално. (n)

Секоја чест за Варан и од мене. Стварно се покажа и докажа!

Инаку за играта шо ја имавме, би рекол дека е срање. Тактикава ни е шутирај напред само подалеку да е од нашио гол, па ако ја фати Роналдо или Озил напред да напрајме шанса или контра, инаку сврзување на неколку пасови, па да дојди до течна акција ТЕШКО многу ТЕШКО, дури и невозможно. Ептен лоша игра и ако беа малку од малку попрецизни можевме слободно да му кажиме поздрав на купов, вака имаме шанси секако ама треба измени во составот секако и не толку паничење назад како денес.

И уште една работа Каљехон незнам кој курац игра во тимов и која улога ја има во истиот. Не е за тука. не материјал за кај нас.

Со напаѓачиве нешто да се превземи мора оти вака не оди.. исто ко да играме со човек помалку, та телето та Игуаин моментално исти курац, ма да мислам Пипита кога ќе влези повеќе се труди, овој дебилов не е ни заинтересиран за играта. Нека фаќа магла дури држи цена!

Тоа е тоа се на се .. нека се припремаат за Јунајтед оти ако играме како денес ќе биди ПЕКОЛ.

ХАЛА МАДРИД!

Варан ни е иднината!
Генијален стопер.

Али у сета гужва се заборава кој е можда најзаслужен за оваа утакмица на скрпениот ни состав...
Мурињо!

Секоја чест за Варан и од мене. Стварно се покажа и докажа!

Инаку за играта шо ја имавме, би рекол дека е срање. Тактикава ни е шутирај напред само подалеку да е од нашио гол, па ако ја фати Роналдо или Озил напред да напрајме шанса или контра, инаку сврзување на неколку пасови, па да дојди до течна акција ТЕШКО многу ТЕШКО, дури и невозможно. Ептен лоша игра и ако беа малку од малку попрецизни можевме слободно да му кажиме поздрав на купов, вака имаме шанси секако ама треба измени во составот секако и не толку паничење назад како денес.

И уште една работа Каљехон незнам кој курац игра во тимов и која улога ја има во истиот. Не е за тука. не материјал за кај нас.

Со напаѓачиве нешто да се превземи мора оти вака не оди.. исто ко да играме со човек помалку, та телето та Игуаин моментално исти курац, ма да мислам Пипита кога ќе влези повеќе се труди, овој дебилов не е ни заинтересиран за играта. Нека фаќа магла дури држи цена!

Тоа е тоа се на се .. нека се припремаат за Јунајтед оти ако играме како денес ќе биди ПЕКОЛ.

ХАЛА МАДРИД!

Пред примениот гол си изигравме предобро за со крпен состав. Барселона која ти игра со стандардна тактика 433... ние му ја растуривме па почнаја да играат со 442 и тоа Педро истурен, позади него Меси. Фабрегаз кои го прикажуваат како напајџач во Барса, беше вратен на позиција како што игра Чави за да допри топка. Меси исто така го принудивме да се врајча до 40метри за да тргни да издрибла и да се направи акција, се другото беше Пиче-Пујол-Пинто-Алвес и обратно. Пред примениот гол, Барса имаше акција само една то Алба која ти ми ја сметаш за шанса(Океј али шанса за гол т.е корнер знаменце)(Че ми речиш да бил Меси.... ами да не играја фудбал?) и една Пречка од слободен и Варан шо ја изваде од гол оти ние му напрајвме шанса за тоа, а да ја чалнеа како што ти нејчиш немаше то да се случи. Реал имаше Бензема и Роналдо(слободен). Плус ние имавме појче корнери тие посед на топка пред примениот гол.:pipi: Како дојде до тој слободен и до таа шанса на Бензема незнам... изгледа Варан ја има чалнато напред. После примениот гол Реал се успа Бензема, Калехон(к фактор во тимот) гуштери по терен и Барса искористи си играше. Игуаин влезе, влезе Модрич, почна Реал да брка да игра како што играше пред примениот гол. Се отвори појче Реал.. тие праеја добри контри што фала богу Педро да се мочам во играчо незнај гол да дај. Озил се разигра, Варан се живо диво искина...Му го закачивме. Кај виде со толку крпен состав дека изигравме лошо. Кај виде дека изигравме лошо ко игравме со 7 играчи на терен. Бензема(Освен шансите шо ги еба), Каљехон, Чаби јас не ги видов.. а ни во дефанзива. А најголемата дупка за да ја составиме цела 11ка е Арбелоа што сите акции за гол поминаја од негова страна, вклучувајчи го и голо. Ти ако сакаш да ја врткаме топката цело време внозе оди биди тренер жити се, ако ти успеј слободно! Само немој да ми кажуваш дека очајно изиграја 7те души шо ти ги кажав. Ако еден натпревар ти е влезен вум ко му напрајвме Калма и мислиш дека секош така че биди си најебал. Имај срејча шо ради грешки му даваме 100% шанси, и тие 1 што че си напра и че си ја сјебат.(Тоа се случува во изминативе 6 утакмици) А голо што го примивме, да не беше лизнат играчо што ја истера топката че беше чист офсајт пошо нанејчена стаса топката кај Газ. А ние еднаш што незнајме та реализацијата да ја средиме и да му закачиме 8231912383921 гола тоа е друго. Ти треба да ги средиш Тренерче.

Со таа игра денес не знам за барса,ама знам оти Ферги има порачано 5 кутии жваки + за на 13ти... :D

и на тој состав,да имаме само еден Фалкао,барса секоја утакмица кје прима по 3+ голови..

Веќе не можам да ги гледам теле1 и теле2 (вие одлучете си кој ви 1, а кој 2). Значи има уште некаде 23 часа и 5-6 минути, Перес и Мурињо, нека прават што ќе прават, ама нека донесат НАПАЃАЧ! АМА ПОД ХИТНО!

Кедира човече, мора да е на спидови кртот, неможе нормален фудбалер да трча толку :cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom