Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
последнио пат имаше ногу добар сопкаст од livefootball.ws ...ако може особата шо го имаше постирано да го најде повторно ќе добие велико чоколадо :D

Многу си ласкаат пред натпреварот Жозе и Клоп бе :pos:

Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Arbeloa ; Xabi, Modric ; Ozil, Di Maria, Ronaldo; Higuain

Пак без класичен деструктивец. :facepalm:

Очигледно Мур решил да го игра Модрич како поповлечен играч во средниот ред за разлика од тоа што досега го има играно. Баш ме занима како ќе функционира Лука на новата позиција за него, глеам играл и со Сарагоса викендов но немав можност да го следам тој меч, од денес па натака повеќе време ќе имам и ќе го пратам Реал и баш ќе видам дали му ја погодил Мур позицијата на Лука.
За вечерва очекувам отворен и натпревар полн со голови, двете екипи играат отворен фудбал и очекувам убав фудбал и пред се голови. 70-30 се шансите за Реал според мене, Дортмунд се одлична екипа, но мислам дека сеуште не се дораснати да му парираат на Реал среде Мадрид иако никогаш не се знае, Клоп и се е могуче. :)

http://www.wiziwig.tv/

Ве молим стајте ја у букмарк странава за да не прашуете више пред секоја утакмица. Ќе ја најдете утакмицата, и бирајте ги тие со над 2000 Kpbs и нема промашај.

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=177412&part=sports

Еве ви за утакмицава, тој од АренаВисион (Канал +) би требало да се топ. Ја последниве 2-3 утакмици ги гледав на Канал +, шпански коментатор, стакло слика...незнам што сакате подобро :D

п.с Мислев дека нема да ја има на Канал +, ама кога видов дека ќе ја даваат...кој ги ебе Арена. Шпански коментатор си е шпански коментатор :D

Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Arbeloa ; Xabi, Modric ; Ozil, Di Maria, Ronaldo; Higuain

Пак без класичен деструктивец. :facepalm:
Пак истата грешка,сто пати подобро ќе беше Есиен да игра место Модриќ,Гетта едноставно не се снаоѓа на таа позиција и не може да ги изврши истите задачи како Кедира и Есиен

Очекувам уште една маестрална партија на голумон.

599542_368516556573614_2139221226_n.jpg

Одиме на победа.
HALA MADRID !

Пак истата грешка,сто пати подобро ќе беше Есиен да игра место Модриќ,Гетта едноставно не се снаоѓа на таа позиција и не може да ги изврши истите задачи како Кедира и Есиен
Се снаоѓа, против тимови како Сарагоса пример, веднаш доби пофалби од Мурињо после таа партија.. Против Дортмунд, тим кој има силен среден ред, одигра лош натпревар. Али ќе видиме вечер, не треба да судиме само од еден натпревар дека таа комбинација е неуспешна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom