- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
последнио пат имаше ногу добар сопкаст од livefootball.ws ...ако може особата шо го имаше постирано да го најде повторно ќе добие велико чоколадо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пивото и кикириките ги оставам на тебеПримаш гости?
Мрш беСе надевам на добра утакмица, нека победи подобриот и пред се нека биде фер![]()
Ма и скара ќе дадам само некој да ме прибере да не се мачам со стримови.Пивото и кикириките ги оставам на тебе![]()
нешто звук има слика нема..домазет ми се праве линко..кај мене ли е само или....?sop://broker.sopcast.com:3912/134513
Rossia - sviashennaia nasha derzhava.
3 за 3 ја праватМногу си ласкаат пред натпреварот Жозе и Клоп бе![]()
Пак истата грешка,сто пати подобро ќе беше Есиен да игра место Модриќ,Гетта едноставно не се снаоѓа на таа позиција и не може да ги изврши истите задачи како Кедира и ЕсиенCasillas, Varane, Pepe, Ramos, Arbeloa ; Xabi, Modric ; Ozil, Di Maria, Ronaldo; Higuain
Пак без класичен деструктивец.![]()
Се снаоѓа, против тимови како Сарагоса пример, веднаш доби пофалби од Мурињо после таа партија.. Против Дортмунд, тим кој има силен среден ред, одигра лош натпревар. Али ќе видиме вечер, не треба да судиме само од еден натпревар дека таа комбинација е неуспешна.Пак истата грешка,сто пати подобро ќе беше Есиен да игра место Модриќ,Гетта едноставно не се снаоѓа на таа позиција и не може да ги изврши истите задачи како Кедира и Есиен