OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Ок е то се се сложувам, само не ми си јасен од каде толкава љубов кон сите клубој, од сите лиги![]()
Кинеска е таа бе не вреде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок е то се се сложувам, само не ми си јасен од каде толкава љубов кон сите клубој, од сите лиги![]()
Па геј какви сакаш бои да носи ..До кога бе со тије гејовски бои...пардон ЛГБТ бои да не се навреди некој![]()
Гејиште невидено...да му ги е*ам тоа бившите и сегашните. Обратен низаеденПа геј какви сакаш бои да носи ..
Откако ќе ги промовира ми се чини дека нема кој не ги носи дури и во нашата лига сите носат такви. Или на светското пред некога година тој смешниот модел на најк кој го носеа сите ама буквално ситеЦаци Паковска ли ја вработиле во Nike?
Хаха му е гајле него што носи јаки пари зема за тоа, жално е за тие што ќе се излажат и ќе ги купат нештава![]()
Ама не значи дека ако он ги промовира не смеат други да носатОткако ќе ги промовира ми се чини дека нема кој не ги носи дури и во нашата лига сите носат такви. Или на светското пред некога година тој смешниот модел на најк кој го носеа сите ама буквално сите![]()
Примаш гости?Си ги укључив Арена, барем за ЛШ не се секирам сега![]()