Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
кај и да оди,кје изигра супер,ќе му се дигне цената пак,и можно е да го задржат тие нашите догодина,ако се паметни ,или да го продадат за 20мил

Не ми текнува колку го купивте од Дортмунд и можеби моментално не вреди 20 мил поради повредите и тоа што не беше стандарден предходнава сезона но, ако изигра сезона на ниво во ЛФЦ/Арсенал...сигурно ќе вреди 20 мил.

Не ми текнува колку го купивте од Дортмунд и можеби моментално не вреди 20 мил поради повредите и тоа што не беше стандарден предходнава сезона но, ако изигра сезона на ниво во ЛФЦ/Арсенал...сигурно ќе вреди 20 мил.
ако отиде да игра некаде оваа сезона,следната 100% ќе е со подобра форма,и спремен да игра во Реал-лев бек хахахахха :D

За 10м. дојде.

Понудата од Ливерпул е прифатена и е на стенд-бај заради добро познатите причини со Модриќ.

Понудата од Арсенал (сеуште) не е официјално прифатена од Реал, но агентот на Сахин притиска да биде прифатена и потоа Сахин „сам“ да реши кај ќе замине.

иначе малку да се оддалечам од Модрич,извинете така :P , има ли некој официјална карта од Реал од страната шо се зимат тие,и шо процедури има,пари,предности,ово оно...?

Не дека многу ви е потребен Модрич за следнава сезона.. :rolleyes:
Со тие пари десен бек да си купевте, ама ај, вие си знаете. :icon_mrgr:

П.С.
480534_489384377756916_2110242530_n.jpg
Потребен е Модриќ, и тоа многу. Едно е Барселона да ти ја доминира средината, ама и Баерн :facepalm:, low blow.

Потребен е Модриќ, и тоа многу. Едно е Барселона да ти ја доминира средината, ама и Баерн :facepalm:, low blow.
Океј е тоа, ама не ви е толку итно потребен за оваа сезона(според мене, повеќе ви треба десен бек). И онака ако остане во Тотенхем, сезонава ќе ја одигра под просек и догодина ќе го земете за половина од цената за која сега се шушка. Па, нека се ценка Евреинот. :icon_lol:

Океј е тоа, ама не ви е толку итно потребен за оваа сезона(според мене, повеќе ви треба десен бек). И онака ако остане во Тотенхем, сезонава ќе ја одигра под просек и догодина ќе го земете за половина од цената за која сега се шушка. Па, нека се ценка Евреинот. :icon_lol:

Ако се земе десен бек, ќе треба виља да го продадете, вака нека го заебава арбелоа :D

Штета за Сахин.. Барем да добиеше шанса да изигра 2-3 утакмици по ред па и ние да се уверевме дека не го бива.

Само нешто да ви кажам дека кога Барса и Реал ќе запнат по некој играч тогаш нема шанси да не го земат тој играч!
Приказната со Модрич е слична како таа со Фабрегас.

Ако не дојде сега во Реал и ако ја изигра сезоната под просек не треба ни на сон да помисли трансфер во Реал :pos:

Само нешто да ви кажам дека кога Барса и Реал ќе запнат по некој играч тогаш нема шанси да не го земат тој играч!

Daj boze da ispadne slicna, pa da go gledame Modric vo Real posle 4-5 god :icon_mrgr:

Петката за Коентрао, двојката за Варан и официјално.

Сахин 15, Карваљо 16. Можеле бар за Модриќ да ја чуваат 5ката а не Концентрао...

До душа, како е баксузен тој број откако замина Зидан со повреди (Гаго, Сахин), требало на Албиол да му го дадат... :icon_lol:
Ова значи е преродбата за Сахин доколку остане :icon_lol: ... а инаку Мората 29 сепак ќе игра за вториот тим :cautious:

Where is your Thiago Silva!? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom