Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Хесе ке биде голем играч ... која техника ја има 4 околу него не можат да му ја земат топката !
--- надополнето: 17 август 2012 во 22:40 ---
Денис :facepalm: Секоја чест на Кавенаги !:cuc:

Не се послаби за да изгубат
--- надополнето: 18 август 2012 во 00:06 ---
Со ваква игра цела сезона Кастиља ќе бидат еден од подобрите тимови во Сегунда

Еве компилација од она што би требало да очекуваме од Модриќ следнава сезона, ако дојде де :P.Како отвора игра тоа е страшно нешто, плус има супер пробиви кои најчесто завршуваат со асистенција, ретко да згреши пас... За ЛШ во некоја комбинација со Алонсо и Кедира ќе можеме да им парираме на појаките противнички средни редови, се надевам и на доминација.

Само со овој трансфер да не биде ставен на второ место Кедира.. Според мене после Чаби, во Реал он е најбитен во средината.. Ако го запостави него Мурињо, стварно би било срамота.. Нај underrated играч е, а задолжен е за цела игра..

Демек,не сум мадридиста со срце,затоа што срцето еден ден умират....туку сум мадридиста со душа,затоа што душата е вечна? :)

Si! :D

пред почетоков на новава, да се потсетиме и шо се дешаваше минатата сезона !!! :D

http://realmadridinfo.wordpress.com...20-of-the-best-moments-of-the-2011-12-season/

Лука факат није играо за Тотенхему вечерас,највероватније дочи че код нас,ма лудило:D

^ или все же појти в Челси! :D

Nuri Sahin and his agent had meeting with Jose Angel Sanchez today. Тhey discussed about Nuri and his future. :unsure:

Не е повикан за утре (заедно со Карваљо), шо значи или чао или судбината шо Ласс ја има(ше) прошливе сезони. Кога сме кај тоа, чудно ми е летово шо ќумбето црно не се бунеше за трансфер! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom