Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе не запнавме толку за него....одма не скинаа :D

Се шалам бе, воглавно е така ко шо викаш, ма да немора да значи. Пошто пред две лета се ебававме со Маикон, пред тоа со Виља... и ништо. :)

Абе у прв е да, али самото тоа шо има број поголем од 25, значи дека е регистриран како играч на Кастиља и ќе има право кај нив да настапува. :)

Не знам како е, што е, и зошто е, али поголем доказ дека ќе биде играч на првиот тим од тоа, нема. :)

Најверојатно ќе игра и тренира со првиот тим, а за Кастиља ќе игра по потреба.. А можеби и има па некои нови правила, кој знае, најважно е дека е во првиот тим.

Не остана со 23-ката со цел да може да помага и на Кастиља кога ќе има потреба. Иначе ќе биде у прв тим, тоа е сигурно :)

Дефинитивно негово останување ќе значи ако Кастиља купат нов шпиц како што сака Торил, вака сеа е на две столчиња. А Торил сака од сеа да му кажат, за да знае дали да бара нов играч. :)

инаку сеа од 9 играат со Виљареал, кој може нека ја гледа за загревање. :D

Alineación del RM Castilla: Mejías, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Jesé y O.Plan

Дефинитивно негово останување ќе значи ако Кастиља купат нов шпиц како што сака Торил, вака сеа е на две столчиња. А Торил сака од сеа да му кажат, за да знае дали да бара нов играч. :)

Alineación del RM Castilla: Mejías, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Jesé y O.Plan
Нормално дека ке се гледа оваа :)

Slucajno da ne znaes koj ke go prenesuva natprevarot?

Ако не дојде сега во Реал и ако ја изигра сезоната под просек не треба ни на сон да помисли трансфер во Реал :pos:
Нема да се замара целосно, нема да дава 100% од него во натпреварите за Тотенхем(доколку не пристигне уште сега во Мадрид) и ќе бидат принудени да го продадат. Ама, нема врска, најверојатно ќе дојде уште овој преоден рок.

Ете го Мелберг, засилувањето на Виљареал. :D

Океј е тоа, ама не ви е толку итно потребен за оваа сезона(според мене, повеќе ви треба десен бек). И онака ако остане во Тотенхем, сезонава ќе ја одигра под просек и догодина ќе го земете за половина од цената за која сега се шушка. Па, нека се ценка Евреинот. :icon_lol:
Не се знае за догодина може Модрич да се предомисли. Лани му беше сон да игра за Челзи оваа година за Реал, за наредната ке си најде некој друг омилен клуб.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom