Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе бев уште позадоволен ако ги искористеше шансите и ги декласираше Барса у Супер Купот :)

И тој и ДиМарија треба да играат со памет против појаки противници а не како муви без глава. Не сум задоволен комплетно од нив али штом Роналдо и Озил се поправија можат и овие. Ајде демек млади се, иднината е пред нив, ама знаат да зафркнат многу.

Ronaldo: Two games, six points. Mission accomplished. Yesterday we could have scored more goals, but it is also true that Azerbaijan greatly complicated our task. In any case, the final result of both games was very positive and it is now time to return to the club and think only about my club.

I would like to reaffirm, without being concerned about contracts, that my focus is solely on winning every game and every available trophy with the essential company of my teammates and all madridistas.

Насловната на Марка - Роналдињо ??? :cenzura:

538697_10151380555697306_372897292_n.jpg

Десно од него, El Bayern da 15 miliones por Makaay. :D Стара е насловнава ко библија.
Јуни 2003, тогаш има освоено Фереро РГ, ваљда Роналдињо уште бил во ПСЖ.. xD

Дечки еден другар мој организира тура во Шпанија(Мадрид) 4 дена
Знам дека само едно ве интересира и да.. че има прошетка низ Сантиаго Бернабе и некој од Sport Center од РМ. 2-5 Окт. 340Евра(Карта 2 дена спијање(Појадок/Ручек(Вечерите се планирани за шетање и затоа нема вечера) + платено таму за во Сантиаго. Заинтересирани?(потполнети се 4 места... се бараат уште 16).
Тргнување од Прилеп, застанува и во Скопје.

Дечки еден другар мој организира тура во Шпанија(Мадрид) 4 дена
Знам дека само едно ве интересира и да.. че има прошетка низ Сантиаго Бернабе и некој од Sport Center од РМ. 2-5 Окт. 340Евра(Карта 2 дена спијање(Појадок/Ручек(Вечерите се планирани за шетање и затоа нема вечера) + платено таму за во Сантиаго. Заинтересирани?(потполнети се 4 места... се бараат уште 16).
Тргнување од Прилеп, застанува и во Скопје.

Мене ме интересира понуда со вклучена Утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom