Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го "кропува" некој телето не му е местото на сликата :pos:

Arbeloa: "I dont have doubts about myself. I play for the best team in the world & the natl team thats making history. I have no more to say. I am a player that defends the club, the coach and my teammates.

What I said about CR came from inside and I still think so. Cristiano and Messi are the best in the world and if I had to pick a third spot I'd give it to Sergio Ramos ( :pos: ) I'd give the Balon D'Or to CR because of his numbers, he won La Liga and almost reach the Euro final. His 2012 was exceptional .

(about Casillas): Iker is the saint and there's little more to say.

п.с.

He is probably not the best... well, not probably, he is definitely not the best right-back in the world, but:
He always gives the maximum of him.
he always plays with passion.
he sang "Pipita quedate"
he was the first to defend Ronaldo.
he loves to play against David Villa.
he won a bet with Ramos, to cut his hair.
he is a Spartan.
he is not the one with the capitan armband,
but He is the CAP17AN!

:D

Не знам дали некој ја пратеше страната на Марка вчера и посебно денес со изјавите после тренинг. Чаби вика дека ќе бил задоволен ако Топката ја освоеше Рони, Касилјас дека Роналдо и Реал не можат еден без друг, Арбелоа дека Сантијаго ќе го поздрави уште повеќе Роналдо на следната утакмица..Да не беа толку многу одеднаш ќе изгледаше поприродно, ама и вака е ок. Сега барем е јасно дека и да има поделби во соблекувална, сите го сметаат Роналдо за незаменлив. Мислам дека Севилја ќе пати викендов, многу ќе пати!!:))

A2sqY3XCEAAj4JD.jpg:large

There is something behind Iker... :icon_lol:

Мурињо стендтренинг комичар
Ама не е смеата на Роналдо необична,туку Кака(дресот)
Ако ни тоа не е доволно, во позадина Benzema Forever alone :D

Интересен факт: Реал Мадрид во саботата гостува на стадионот Sanchez Pizjuan, а Гонзало Игуаин никогаш не постигнал погодок на тој стадион. За се има прв пат :))))

Некакви информации за гледање организирано утакмиците и против Севиља,или Ман Сити ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom