Досаден е веќеИгуаин пак голче за Аргентина
Не греши душа .. http://www.rezultati.com/utakmica/CdFfERfL/#detalji-utakmiceБензема телето од лани ова време нема дадено гол.
Десно од него, El Bayern da 15 miliones por Makaay. Стара е насловнава ко библија.Насловната на Марка - Роналдињо ???
Јуни 2003, тогаш има освоено Фереро РГ, ваљда Роналдињо уште бил во ПСЖ.. xDДесно од него, El Bayern da 15 miliones por Makaay. Стара е насловнава ко библија.
Па пишува под тексот ПСЖЈуни 2003, тогаш има освоено Фереро РГ, ваљда Роналдињо уште бил во ПСЖ.. xD
E сеа минијатурни букви тие, не гледам до толку.. .. Ај ве напуштам, извинете за 2та офтопика..Па пишува под тексот ПСЖ
Мене ме интересира понуда со вклучена УтакмицаДечки еден другар мој организира тура во Шпанија(Мадрид) 4 дена
Знам дека само едно ве интересира и да.. че има прошетка низ Сантиаго Бернабе и некој од Sport Center од РМ. 2-5 Окт. 340Евра(Карта 2 дена спијање(Појадок/Ручек(Вечерите се планирани за шетање и затоа нема вечера) + платено таму за во Сантиаго. Заинтересирани?(потполнети се 4 места... се бараат уште 16).
Тргнување од Прилеп, застанува и во Скопје.