Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе бев уште позадоволен ако ги искористеше шансите и ги декласираше Барса у Супер Купот :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
И тој и ДиМарија треба да играат со памет против појаки противници а не како муви без глава. Не сум задоволен комплетно од нив али штом Роналдо и Озил се поправија можат и овие. Ајде демек млади се, иднината е пред нив, ама знаат да зафркнат многу.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ronaldo: Two games, six points. Mission accomplished. Yesterday we could have scored more goals, but it is also true that Azerbaijan greatly complicated our task. In any case, the final result of both games was very positive and it is now time to return to the club and think only about my club.

I would like to reaffirm, without being concerned about contracts, that my focus is solely on winning every game and every available trophy with the essential company of my teammates and all madridistas.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Насловната на Марка - Роналдињо ??? :cenzura:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Дечки еден другар мој организира тура во Шпанија(Мадрид) 4 дена
Знам дека само едно ве интересира и да.. че има прошетка низ Сантиаго Бернабе и некој од Sport Center од РМ. 2-5 Окт. 340Евра(Карта 2 дена спијање(Појадок/Ручек(Вечерите се планирани за шетање и затоа нема вечера) + платено таму за во Сантиаго. Заинтересирани?(потполнети се 4 места... се бараат уште 16).
Тргнување од Прилеп, застанува и во Скопје.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Дечки еден другар мој организира тура во Шпанија(Мадрид) 4 дена
Знам дека само едно ве интересира и да.. че има прошетка низ Сантиаго Бернабе и некој од Sport Center од РМ. 2-5 Окт. 340Евра(Карта 2 дена спијање(Појадок/Ручек(Вечерите се планирани за шетање и затоа нема вечера) + платено таму за во Сантиаго. Заинтересирани?(потполнети се 4 места... се бараат уште 16).
Тргнување од Прилеп, застанува и во Скопје.
Мене ме интересира понуда со вклучена Утакмица

Kajgana Shop

На врв Bottom