Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми е јасно зошто BBC нели треба BBR или GKC :eek:
Bale, Benzema & Cristiano Ronaldo. Јебига Португалец е, нема едно име и едно презиме. Башка BBC (не е медиумот) има и друго значење али не е местото тука за тоа.

Промена на судијата или се знаеше од порано дека Маљенко ќе суде ? За класикото на 23 ?

ПСЖ 0 -1 Реал Мадрид ЛШ млади.... 1/2 против Бенфика/Сити

Баш ви ги гледав младинците.. со намера да изгледам добар фудбал и од едните и од другите.. воспаление на мозок добив. Што младина ќе беше, што фудбал ќе гледав.. :гик:

Ова и за едните и за другите.. сепак угасив негде после прво или почеток на второ, добро што тепале, според шансите ПСЖ имаа неколку пoдобри шанси, што мислам да беше некое дете од нашиве школи ќе даеше бар еден гол.

Инаку беше доста интересно да се гледа како игра тим од 11 бели деца против 11 црни деца. Буквално. Немаше ниту еден белец во првата постава на ПСЖ.

Еден од најперспективните млади средњаци, новиот Јаја Туре како што го пишуваат медиумите. Е сеа ако успее Зидан да го убеди да дојде во Реал ќе биде добро, али најверојатно ќе заврши во ПСЖ.
Според мене очајно ни фали уште еден средњак, на местото на Ди Марија бидејќи колку и да е добар сепак добар средњак ја прави екипата подобра, ни фали такво нешто. Се виде на натпреварите против Атлетико и Атлетик.

Еден од најперспективните млади средњаци, новиот Јаја Туре како што го пишуваат медиумите. Е сеа ако успее Зидан да го убеди да дојде во Реал ќе биде добро, али најверојатно ќе заврши во ПСЖ.
Според мене очајно ни фали уште еден средњак, на местото на Ди Марија бидејќи колку и да е добар сепак добар средњак ја прави екипата подобра, ни фали такво нешто. Се виде на натпреварите против Атлетико и Атлетик.
нешто као демек сакал тој да игра во Реал гледав..а и пред некој ден видов демек Реал го договориле уште сега за лето...
а и Карло ако е излегол со таква изјава ништо чудно Перез да го капарисал...

^^ :pos:

Sevilla left-back, Alberto Moreno has reportedly informed teammates within the dressing room that “I’m going to Real Madrid,” where the 21-year-old will replace Fabio Coentrao and split time with Marcelo and Los Blancos continue to build their youth movement.

http://www.insidespanishfootball.co...y-informs-teammates-hes-going-to-real-madrid/

Изгледа ќе го земаме од на лето, а Коентрао ќе оди во Јунајтед

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom