A
apidrone
Гостин
Bale, Benzema & Cristiano Ronaldo. Јебига Португалец е, нема едно име и едно презиме. Башка BBC (не е медиумот) има и друго значење али не е местото тука за тоа.Уште не ми е јасно зошто BBC нели треба BBR или GKC![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bale, Benzema & Cristiano Ronaldo. Јебига Португалец е, нема едно име и едно презиме. Башка BBC (не е медиумот) има и друго значење али не е местото тука за тоа.Уште не ми е јасно зошто BBC нели треба BBR или GKC![]()
Клос гомез мислам беше прво па сега Маљенко го сменија .Промена на судијата или се знаеше од порано дека Маљенко ќе суде ? За класикото на 23 ?
ПСЖ 0 -1 Реал Мадрид ЛШ млади.... 1/2 против Бенфика/Сити

местено е..заговор против барсаДобро е наш човек ставиле![]()

Еден од најперспективните млади средњаци, новиот Јаја Туре како што го пишуваат медиумите. Е сеа ако успее Зидан да го убеди да дојде во Реал ќе биде добро, али најверојатно ќе заврши во ПСЖ.http://supersport.com.mk/fudbal/ves...omeni-izjavata-kje-probame-da-go-kupime-pogba
шо ќе прави овој во Реал ?
нешто као демек сакал тој да игра во Реал гледав..а и пред некој ден видов демек Реал го договориле уште сега за лето...Еден од најперспективните млади средњаци, новиот Јаја Туре како што го пишуваат медиумите. Е сеа ако успее Зидан да го убеди да дојде во Реал ќе биде добро, али најверојатно ќе заврши во ПСЖ.
Според мене очајно ни фали уште еден средњак, на местото на Ди Марија бидејќи колку и да е добар сепак добар средњак ја прави екипата подобра, ни фали такво нешто. Се виде на натпреварите против Атлетико и Атлетик.
Среќно копиле, уште во автобус со нив да влезеше!