Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе нема везе тоа, после утакмицата со Леванте го прашаа Ди Марија дали би сакал да игра со Малага или да го прескокне мечот ради ризикот од суспензија и овој им кажа дека би било добро да не игра на мечот со Малага за да биде тука за класикото.
И вчера го прашаа Анчелоти зошто не сакал да игра Ди Марија, на што тој одговори дека не му е јасно зошто не би сакал да игра зашто секој меч во овој дел од сезоната бил исто важен без разлика дали е против Малага или Барселона.

Diego López; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Bale, Cristiano y Benzema

То синови, Бејл и Роналдо сега за сега само играат нешто. Марсело многу несигурни подавања и изгубени топки.

Ми се допаѓа комуникацијата меѓу Бејл и Роналдо....[DOUBLEPOST=1394911916][/DOUBLEPOST]отиде мускулот на Бензема..

Малага колку поклони добија, толку контри усраа. Марсело и Карвахал сега за сега изгубени у просторот. Бејл продорна сила на теренот, да не беше он и тие неколку шанси ќе ги немаше.

Ni se povreduva napagacot stavame igrac od sredina :D[DOUBLEPOST=1394914161][/DOUBLEPOST]Isco ogranuceno glupo kopile!

2 пенали можеа слободно над Бејл да судат///а Иско ОУТ Хесе ИН!

ќе ни истокмат некое нерешено тие..на тие промашени шанси тоа следува....НЕДАЈ БОЖЕ!!

Колку се себични играчиве...

Ако вака играат со Барселона не им се пишува добро, толку млитаво и незаинтересирано, со крајни сили. Немаат душа више. Човек на мечот Бејл, како се гради, која контрола на топка ја има, и кои долги топки ги дава секоја му чест, заедно со Чаби Алонсо човекот чија специјалност е да сече контри. Роналдо многу себично на крај. Среќа што на Малага најсилно оружје им беше шут надвор од 16 метри, да беше некоја посериозна екипа најмалку нерешено ќе извадеа. Страв ме фаќа Марсело кога треба да чува некој, ќелавиот му го зема паметот денес.

Што очекувавте бе? Да ги изрешетаме 0-4? Не не, одлична рутинска победа. Знае Карло да темпира форма, со половични сили важни 3 бода си освоивме, сепак во вторник имаме утакмица пред Ел Класико. За разлика од Барса кои имаат повеќе време за одмор и спремање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom