Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oстај настрана мајтап :) Да ве прашам нешто Мадридисти, искрено дали сакате тоа да се случи? Дали го сакате Меси во Реал? :tv:
(е сега знаеме дека веројатноста тоа да се случи е помала од тоа Реал да помине 8мина финале ЛШ, ама ајде...:pos:)

Го сакам, ама да не беше каталонец. Друго беше со Фиго, тој не е дете на Барса, Меси е апсолутно дете на Барса, каталонец во душа, и никогаш не би го посакал во тимот на Реал. Да беше од некој друг тим одма би го земал, вака не..
^ Многу читате спортденес, спортски, гол, итн итн..

Абе што има веза тоа што читаме, баш е супер што ги читаме тие страни (со исклучок на спортденес) не измислуваат тие ништо, само си преведуваат од останати странски медиуми.

Вечер без Кака во прв состав.
http://www.marca.com/2010/05/08/futbol/equipos/real_madrid/1273318439.html

Го сакам, ама да не беше каталонец. Друго беше со Фиго, тој не е дете на Барса, Меси е апсолутно дете на Барса, каталонец во душа, и никогаш не би го посакал во тимот на Реал. Да беше од некој друг тим одма би го земал, вака не..

Абе што има веза тоа што читаме, баш е супер што ги читаме тие страни (со исклучок на спортденес) не измислуваат тие ништо, само си преведуваат од останати странски медиуми.

Што е сеа работа ? Мора Кака прва постава вечер да игра, ке ги отвори.

Одлука на Пелегрини е тоа, не знам зошто. :toe:

Се тоа би можело да биде само шпекулација, и додека не почне натпреварот нема да се знае дали навистина Кака од првата минута ќе седи на клупа, или неговото волшепство ќе им го покажува на навивачите на Реал од првата минута. :))))))))))

Хахахах да бе ќе се откажуваш поради некојо играч од клубот. Дали си нормален? :) и Фиго коа дојде во 2000 и што требаше да се откажуваат фановите А? хахахах
Дојде, дојде што сеа!? Али не верувам ни јас, мислам дека е шпекулација како што кажаа некои колку да владее нервоза во клубот денес за против Севиља.:smir:

Колку тони гомна се има изедено за Меси и коа ќе дојде ја за него да навивам???
Плус знаеш ли кое дрво ќе стане тој во Реал.Не само он туку цел Реал ќе станат трупци.За Фиго не ми текнува како беше пошто уште копиљ бев тогаш така да не ми текнува.

ekipacionrealmadrid2.jpg

ekipacionrealmadrid.jpg

Со зраци ќе бидат новите дресови. :)

WTF??????? :toe::toe:

Има голема разлика од Фиго до Меси, не мешајте баби и жаби. А и кој будала би поверувал во тоа дека Меси може да дојде кај нас...

1:40. Барса прима гол, слушнете ги навивачите. :)

Има голема разлика од Фиго до Меси, не мешајте баби и жаби. А и кој будала би поверувал во тоа дека Меси може да дојде кај нас...

Добро е Боби се врати после толку време:pos2:(иако ја оправдувам твојата реакција,секакви луѓе има на форумов бе:nesum:)

Ве молам уште еднаш да не ставате такви објави,зашто имаат некои одма се залетуваат и ќе помислат дека Меси ќе дојде во Реал.Имате ли памет што зборувате,ниту овие го сакаат(ни ние навивачите)ниту самиот Меси сакада дојде во Реал.Ова е крај на оваа шпекулација.Да се сконцентрираме на овие два меча:Севиља-Барса и Реал-Билбао.Севиља треба да се надмине себеси за да победи.:toe:

^Никој не и бара да победи, нека извај нерешено :)

Ти пишувам во името на редакцијата на СД, да наброиш кои статии се измислени :) Повели

Ти пишувам во името на редакцијата на СД, да наброиш кои статии се измислени :) Повели

Не пишав дека измислуваат статии, ме иритираат оние грешки во правописот, бар до пред некое време додека ги читав во секој втор пост имаа грешки. Мене тоа премногу ми смета.

Еве ќе набројам некој кој ги открив во рок од 10 секунди.

Напаѓачот на Барселона, Златан Ибрахимовиќ бурно реагираше откако поединачни шпански

Видиќ призна дека станува уморен од разните шпекуалции, затоа што сака да остане во Манчестер Јунајтед.

Балак не сака да го напутши Челзи

Натпреварот против Виган во недела на кој Челзи со евентуална победа ќе ја осигура шампионската титула во Премиерлигата би мо=ела

Германскиот репрезентативец, Михаел Балак (33) вели дека сака да разговара со челниците на лондонскиот клуб за нов договор, но тоа сеуште не се случило, па неговата иднина е многу неизвезна.

Интерес за Балак покажа и германскјиот вицешампион Шaлке, но тој вели дека не сака да коментира на таквите шпекулации, кој според него се јавуаат кога нема конечна одлука.

Поранешниот капитен на „росонерите“ и Итачија

Спортал, 24фудбал, спортски, тие страни редовно ги читам и никогаш не сум налетал на олку грешки.

Еднаш имаа и една голема грешка, не правописна, туку поради неинформираност. Пишуваа нешто за изборите во Барселона како Лапорта сака да го купи Фабрегас за да добие поени за 3 мандат. А 3 мандат неможе да има, дозволено е до 2, и кога им реков одма ја избришаа статијата.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom