Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки ке ја има негде Реал на нет да ја глеаме цела?

Некој да ги постира програмите кај што ќе ја даваат Реал на рисиверов да не најдам нешто

Еве го официјалниот што го објавија сеа на Марка...

Ya tenemos alineación confirmada en el Real Madrid. Los blancos jugarán con Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Gago, Xabi Alonso, Granero, Guti; Higuaín y Cristiano Ronaldo.
Buena suerte:smir:

Toj MP vi e RTD. Kaka vo vakov natprevar MORA da e starter, a ne Granero.

Некој да ги постира програмите кај што ќе ја даваат Реал на рисиверов да не најдам нешто

DigiSport +, Sport2(Hun), Sport2(Cze,Slk)... овие треба да ги имаш на Тhor и NTV Sport на Тurksat.

Други програми....

Al Jazeera Sport
Arena Sport
C+ Liga
C+ Sport 1
Sky Calcio 2
Sky Sport Extra
Sport 5+
Sport TV2
Sport+ France
SuperSport 10
SuperSport 2 (Alb)
SuperSport 7A

Ниту одбранта не ми се свиѓа, ниту тоа што Кака не е стартер.

Најдобро ќе беше Марсело - Кака во средина, или Кака - Гути.... али незнам што е работава. :jaj:

Абе незнам што се замарате толку со Билбао кога главниот настан е на Санчес Писхуан.

Вечерва очекувам победа и секако кикс на Барса. :)

DigiSport +, Sport2(Hun), Sport2(Cze,Slk)... овие треба да ги имаш на Тhor и NTV Sport на Тurksat.

Други програми....

Al Jazeera Sport
Arena Sport
C+ Liga
C+ Sport 1
Sky Calcio 2
Sky Sport Extra
Sport 5+
Sport TV2
Sport+ France
SuperSport 10
SuperSport 2 (Alb)
SuperSport 7A

Ниту одбранта не ми се свиѓа, ниту тоа што Кака не е стартер.

Најдобро ќе беше Марсело - Кака во средина, или Кака - Гути.... али незнам што е работава. :jaj:
Kaка не е во прв состав...Не очекував...Што е финтава на МП...?:toe::toe:Сепак вечерва како што кажав кога и да влезе Кака,ќе изигра феноменално...:vozbud:

Абе незнам што се замарате толку со Билбао кога главниот настан е на Санчес Писхуан.

Па има некои сакаат да си го гледаат својот тим. Како и да заврши ќе дознаеме на крај дали ја гледале или не!:tv:

Доброволец да пише резултати преку порака ? :)

Ај со среќа вечерва,лошо по здравје ќе биде ама нека се повтори 2006/2007.

Моменталната форма на Кака говори дека тој не може да биде стартер, исто и Гранеро. Но друго е кога Гранеро ќе одигра лошо, друго е кога Кака, за Кака се платени 65 милиони, за Гранеро 5, под огромен притисок ќе биде ако игра како стартер во овој клучен натпревар, а и да играше претходниот натпревар што го одигра не ни дава никаква гаранција дека ќе одигра добро.

Неодамна се опорави, можеби сеуште не е спремен за цели 90 минути, така да МП сигурно го чува за ако имаме негатива тој да биде главниот џокер. Верувајте малку во него, сигурно многу подобро од нас ги прати играчите, и сигурно многу повеќе знае од нас кој заслужил прв состав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom