Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зачестени се шпекулациите за евентуален трансвер на Игуаин во Челзи, 40милиони на кој Перез неможе да одолее.

Зачестени се шпекулациите за евентуален трансвер на Игуаин во Челзи, 40милиони на кој Перез неможе да одолее.

Леле ако ни отиде Хиго ќе го мразам од дното на душата Перез. :nerv::zid:

Прво мислам дека нема теоретски шанси да премине Меси во Реал па и со 200мил, едноставно не е се до парите. Меси доправа треба да го покаже своето во Барселона и да постане икона на клубот како што е кај вас Раул моментално.
Ова е свесно пуштена шпекулација токму пред дуелот со Севиља затоа што е најбитниот натпревар ова сезона како за нас така и за вас.

Сепак вечер нека победат подобрите и нека слави титула тој што има повеќе среќа, затоа што ја заслуживме и вие и ние.

Спортски поздрав

натпреварот ќе го гледам со ваш чоек од реал :)

Јас незнам што се расправате околу меси(ќепецон)....нема теоретски шанси да дојде.....:nenene:

Што се однесува до Игуаин,мислам дека треба да му ја повишат платата....затоа што тој не има ваѓано од многу тешки утакмици....

TONIGHT....I WILL BELIVE IN SEVILLA !
sevilla_fc_stadium2.jpg

Еве го официјалниот:
Casillas; Arbeloa, Marcelo, Albiol, Ramos; Gago, Xabi, Guti,
Granero; Higuaín, Cristiano.

Oстај настрана мајтап :) Да ве прашам нешто Мадридисти, искрено дали сакате тоа да се случи? Дали го сакате Меси во Реал? :tv:
(е сега знаеме дека веројатноста тоа да се случи е помала од тоа Реал да помине 8мина финале ЛШ, ама ајде...:pos:)

Јас лично нејќам да дојде... ни за без пари?

Да ве прашам и јас. Дали вие се плашите да го изгубите Меси?:tv:

Иначе не знам што му е филмот на МП да игра без Кака. :uvo:

Јас лично нејќам да дојде... ни за без пари?

Да ве прашам и јас. Дали вие се плашите да го изгубите Меси?:tv:

Иначе не знам што му е филмот на МП да игра без Кака. :uvo:

Не се плашиме бидејќи знаеме дека нема да замине!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom