B
Beck's
Гостин
Абе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо![]()
znaci sepak pogolemi se sansite Messi da go vidime u Milan

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо![]()
Замислете кој напад ке е
------Бензема--Игуаин--
--Меси--Кака--Роналдо--
у пичку матер:uvo:
дури и поверувавме дека е вистина еееее
Меси у Реал NO WAY
Ако по некоја случајност се деси Меси да дое во Реал јас се откажувам од Реал.
Со тоа ќе се докаже колкав дегенизам постои во Реал.Значи само Меси да отиде и завршува приказната меѓу мене и Реал.
Али сите знаеме колкави се шансите да се деси такво нешто.
Јас би ги продал сите ѕвезди само да се исчисти ѓубрево од темава...(знаете на кое ѓубре мислим).
Ова е мојот последен пост на темава...ми се повраќа од некои дебили што “навиваат“ за Реал и од нивните коментари. Да ти ебем детска градинка...чао!
Абе боби4е нели нема да пишуваш веќе во фан клуб Реал?:back:
:helou: WELCOME BACK!!!
Па дур не видим асална дискусија нема да пишем ништо у врска со Реал. Со коментари од 2 збора и сл. Не беше овде пред 2-3 год. да видиш што беше фан клуб, а не ова што е денеска. Не ме чуди што многу се повлекоа од фан клубов и не пишуваат, а нека не те чуди и тебе. Ваљда ќе сфатиш за што зборим...