I
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во твоето прашање е одговорот, пошо вредат злато а нас ни треба златото...
Не мислев дека ќе напраам некат игнор на фанови на Реал, али ќе морам изглеа. Се изначитав глупости...
Не се однесува на тебе...Ако се однесува ова за мене, нема проблем, кажи што не ти е јасно или во што не се согласуваш со тоа што го напишав па тука сме, да го разјаснеме тоа.
Во твоето прашање е одговорот, пошо вредат злато а нас ни треба златото...
Не мислев дека ќе напраам некат игнор на фанови на Реал, али ќе морам изглеа. Се изначитав глупости...
Го гледав натпреварот, но не го забележав дриблингот на Роналдо:nesum: што бил за![]()
Ај ако сака некој видео да постира :smir:
Што е ова бе ?
повели
Сега фатив еден натпревар и го гледам Робен во Баерн,срцее ми застана,глупаци бе,за колку го имаат продадено
Дечко, ај не замарај поќе со Робен ( то важи и за другите) ми го отековтевеќе стварно... Аман, заминал. заминал, дал 2 гола... дал... и? шо да прајме сеа? Аман ебаго ко кизне шо да е... Да дадеа Снајдер или Хунтелар вечерва голој... ќе почневте по нив да пиштите лелее злато играч оти не остана :nenene:. ПРЕКИНЕТЕ!
Иначе, за утакмицава.. Не толку добро како шо очекувавме, ама сепак има разлика помеѓу пријателска утакмица и првенствена, меѓу ДС јунајтед и Депортиво... Се на се.. Солидно. На тие недостатоци кои се покажаја денеска Пелегрини ќе му укаже на дечките и се ќе се исправи.. па Рамос да се врати и се ке биди Окиначе LASS is CLASS
![]()