Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
во Кичево е закон сликата најуба е таа

А ти од кај си кај вас каква е? Пошто кабелскиот оператор од кај нас кажува дека проблемот е дирекно од Алфа ТВ

Шо е малку за неверување

А ти од кај си кај вас каква е? Пошто кабелскиот оператор од кај нас кажува дека проблемот е дирекно од Алфа ТВ

Шо е малку за неверување

штом пишав во Кичево значи од таму, што значи закон слика, од сите национални најуба е таа

победа :wink:, 3 бода :wink:, и уште многу работа :toe:

Прашање.

Каква е сликата на Алфа ТВ кај вас во другите градови? Пошто во Кавадарци е срање.

Јас у Прилеп сум моментално и сликата на Алфа беше ужас, а гледам и другите момци (2-3 страни наназад) се жалеа така да.. фала ви алВа тв!

Ајде честито, нека се множат победите.

Епа ај честито победа и со среќа 3 бода...боље ишта, него ништа:pipi: и не се бунете мн. мн. даље ќе биде боље:)

Ja gledav utakmicata i voopsto ne sum zadovolen od igrata,verojatno i mnogumina drugi....kaj otide ovaa igra sto ja igraa na pripremnite,zar problem lezi vo zaminuvanjeto na Snajder i Roben,sigurno e toa posto kelavicata bese ubistveno krilo,sto napravi ovoj perez i toj ne znae,greska totalna !! so Roben i Ronaldo krilata ke ni bea perfektni !! inaku Roben vredi poveke od 25 milioni

Златен играч робен ејјј? Сеуште не ми се верува оти го продадоа и тоа за многу мала цифра отколку што тој вреди... Уште од првиот натпревар за Баерн на Волзбург (Германскиот Шампион) им мушна 2 комада!!! Како сега да не го мразам Перез, ќе дава 80мил. за едно кускуле што од 10 слободни удари 7 завршуват 50 метри над стативата, се радува само на гол постигнат од пенал :nesum:...
Честитки за победата...

Момци (и девојко:)), честито победа. Утакмицата не ја гледав, па не можам да коментирам, ама според резултатот Ви парирале. Не е она ко што се надевавте...

Нема да ја сфатам трансфер политиката на Реал ...

Зошто побогу ги шитнаа Снајдер и Робен ??? ЗЛАТО вредат двајцата !

Нема да ја сфатам трансфер политиката на Реал ...

Зошто побогу ги шитнаа Снајдер и Робен ??? ЗЛАТО вредат двајцата !
Во твоето прашање е одговорот, пошо вредат злато а нас ни треба златото...

Не мислев дека ќе напраам некат игнор на фанови на Реал, али ќе морам изглеа. Се изначитав глупости...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom