Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честита нека ни е победата..не сум задоволен многу од играта ама важно беше да се победи во првото коло.. позз

Ај нека ни е честито првата победа во новата сезона. За играта, иако не импресиониравме многу, сепак, 3 бода си се 3 бода.

Ајде честитки.Многу ми е мило што ќе растурате сезонава,и пред се да ја дупите Фарса.

Нека ви е честито победата.:)

Малце се помачивте да стигните до 3-те бода но сепак победата е ваша.Инаку се гледа дека играчите не се тотално вклопени во играта, а кога ќе го сторат тоа тешко дека некој ќе го запре Реал.Поздрав:smir:

Офф топик:Што се забрадил Касиљас?:)

Ај честитки и од мене, па да ни се множат победиве ама со поубедлива игра

За играта што беше најсјајна не беше дефинитивно.Али добро ај нека се уиграат али со ваква игра нема да освоиме никакв титула.Од новите што ги зедовме највеќе сум задоволен од Кака и Бензема.Кака му требаше само малце среќа а Роналдо да го ебамнека подава не само да ми дрибла.И нека мавне топката со цела глава а не да ми пази да не му се расипе фризот,не го плативме 9 милиони туку 90 така да треба да даде се од себе.Чаби Алонсо го немаше нигде и многу далеку тој ми нафрла топка да не може да се фати.Касиљас ми е некако ослабен или па можда ми се чини.Лас сум исто така задоволен како и Марсело.
Се на се добро е што почнавме со победа требаше да дадат гол па тек тогаш да се заебаваат ко на некој натрпевар од хуманитарни цели.

Честита победата, ама како главни фаворити не требаше толку да ја тегавите, требаше 3 гола прво и да си го ладите :smir: Инаку одлична игра од страна на Депортиво, стварно изненадија, но не и после 3тиот гол на реал :vozbud:

Да ни беше Робен наместо во Баерн кај нас ќе шибнеше 2 гола.
Овој ќе владее во Бундес лига.
Море ефтино им го дадовме.Перез кретену глеј што напраи бе.Сеа нема назад бате.Нема!
Земи го Рибери оваа сезона добро ќе е али ако не иди у курац.

Глејте што им прават на Милан.
Ќе има снимка само место Интер.Реал ќе ги ренда.Може и ни се падна најлесниот тим(иако не смеам да потценувам ЛШ е ова)од прв барабан.

Честито нека ни е победата да ни се множат иако играта не ни беше нешто посебно :toe:битно тепавме змавме 3 бода тоа е најважно а другово ќе се среди =)

Прашање.

Каква е сликата на Алфа ТВ кај вас во другите градови? Пошто во Кавадарци е срање.

Ajde ajde ne e tolku strasno......:D.Igravme dobro 80 minuti,ali sepak ni dadoa 2 gola,od prilicno bezopasni situacii.Od ronaldo i kaka sum mnogu zadovolen,no sepak najznacajni za nas ovaa sezona ke bidat lass i alonso(so sto dokazaja i veceerva).I iznenaden sum odbranata i malku mi se izmesaja ocekuvanjata.Milsev deka vo vozduh ke se superiorni(ne deka ne bea,no ne bea sigurni),a po zemja ke se slabi.A obratno ispadna.Sepak jas sum zadovolen od igrata,i nezaboravajte pod kolkav pritisok igravme......HALA MADRID

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom