Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g0803.jpg

Видете кој состав го има на насловна. :vozbud:

g0803.jpg

Видете кој состав го има на насловна. :vozbud:
Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:

Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:
јас пред се од ВДВ и Гуцката очекувам многу иако мислам дека Игуаин и роналдо ќе бидат на потребното ниво, и Кака мислам дека ќе биде како скриен адут бидејки на горенаведените 4рица највеќе ќе се внимава така да може да каже и он колку вреди...
леле у еуфорија сум многу страшен состав имаме вака :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Составов е no comm...па може и со ваков состав и нема да грми во среда на Бернабе:pipi: хах:toe: А и во студио кај Филе ќе биде весело хаха:back:

Највероватно со овај состав ке тргниме во напад уште од првата минута не се сомневам дека ке им дадеме гол во првите 20 мин. ама повеќе се плашам да не примиме некој глуп гол и се да падни во вода.Очекувам феноменална игра од сите и да го изиграат со срце овај натпревар.:pipi:

Момци да не знаете кога има реприза на Алфа од Мадрид-Севиља?

Момци да не знаете кога има реприза на Алфа од Мадрид-Севиља?

Репризите ги даваат секој понеделник и вторник од 14 часот, види сега ако ја даваат Барселона, утре сигурно ќе ја даваат Реал. :)

Провери на Алфа, би требало сега да ја има...ако ја нема сега утре ќе ја има во 13:45.

Обично тој натпревар што се играл во 20 часот го даваат во понеделник, тој што се играл во 22 часот го даваат во вторник. :)

Фала на инфо утре ќе си ја гледам :)
Сега Барса ја даваат.Леле автоголот на Пујол:jaj:

наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..:)

наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..:)

Има има играно, пред две сезони памтим против Атлетико игравме во 5 саат, се чудев :) Таа година изигравме 3-4 натпревари во 5 часот, а и лани ми се чини игравме една против Ваљадолид (мислам дека беше против нив) на домашен терен.

Мигел Паланка е позајмен во Кастељон. Кастељон игра секунда А дивизија, последно место. Паланка играл 18 наптревари постигнал 1 гол. :( Моеше негде боље да иде, да се разигра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom