- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:
Видете кој состав го има на насловна.
јас пред се од ВДВ и Гуцката очекувам многу иако мислам дека Игуаин и роналдо ќе бидат на потребното ниво, и Кака мислам дека ќе биде како скриен адут бидејки на горенаведените 4рица највеќе ќе се внимава така да може да каже и он колку вреди...Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:
Репризите ги даваат секој понеделник и вторник од 14 часот, види сега ако ја даваат Барселона, утре сигурно ќе ја даваат Реал.Момци да не знаете кога има реприза на Алфа од Мадрид-Севиља?
Има има играно, пред две сезони памтим против Атлетико игравме во 5 саат, се чудев Таа година изигравме 3-4 натпревари во 5 часот, а и лани ми се чини игравме една против Ваљадолид (мислам дека беше против нив) на домашен терен.наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..