Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

Видете кој состав го има на насловна. :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Видете кој состав го има на насловна. :vozbud:
Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Составот за кој зборев уште од пред 3 недели. Лас ке ги коси, само страв ми е црвен да не направи, тек тогаш е крај. Среден ред одличен, напад уште подобар. Ова е составот, се или ништо. :Real:
јас пред се од ВДВ и Гуцката очекувам многу иако мислам дека Игуаин и роналдо ќе бидат на потребното ниво, и Кака мислам дека ќе биде како скриен адут бидејки на горенаведените 4рица највеќе ќе се внимава така да може да каже и он колку вреди...
леле у еуфорија сум многу страшен состав имаме вака :vozbud: :vozbud: :vozbud:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Составов е no comm...па може и со ваков состав и нема да грми во среда на Бернабе:pipi: хах:toe: А и во студио кај Филе ќе биде весело хаха:back:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Највероватно со овај состав ке тргниме во напад уште од првата минута не се сомневам дека ке им дадеме гол во првите 20 мин. ама повеќе се плашам да не примиме некој глуп гол и се да падни во вода.Очекувам феноменална игра од сите и да го изиграат со срце овај натпревар.:pipi:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Момци да не знаете кога има реприза на Алфа од Мадрид-Севиља?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Момци да не знаете кога има реприза на Алфа од Мадрид-Севиља?
Репризите ги даваат секој понеделник и вторник од 14 часот, види сега ако ја даваат Барселона, утре сигурно ќе ја даваат Реал. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Провери на Алфа, би требало сега да ја има...ако ја нема сега утре ќе ја има во 13:45.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Обично тој натпревар што се играл во 20 часот го даваат во понеделник, тој што се играл во 22 часот го даваат во вторник. :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Фала на инфо утре ќе си ја гледам :)
Сега Барса ја даваат.Леле автоголот на Пујол:jaj:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..:)
Има има играно, пред две сезони памтим против Атлетико игравме во 5 саат, се чудев :) Таа година изигравме 3-4 натпревари во 5 часот, а и лани ми се чини игравме една против Ваљадолид (мислам дека беше против нив) на домашен терен.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мигел Паланка е позајмен во Кастељон. Кастељон игра секунда А дивизија, последно место. Паланка играл 18 наптревари постигнал 1 гол. :( Моеше негде боље да иде, да се разигра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom