Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imate li site dresovi?? ako nemate ke vi pozajmam:smir:ali 100% imate vie ste teski madridisti i mora da go imate toa :)

Брат јас имам ЧОРАПИ од РЕАЛ,а дрес немам:(((((оскудација):)))

А за доаѓање како каже Стравот така,мене се ми одговара :)

Ја со дечките од Велес тргам у 17:50, ако касни возот, до 19:00 максимум таму сум. Уште кумановциве да кажат кога ќе пристигнат, останатите мислам дека се од Скопје. За враќање не е проблем, ќе спијам таму јас, наредна ден се враќам назад. :)

Има ли кумановци,ако има да направам утре се за да се ослободам,мислам ако има место.??

Брат јас имам ЧОРАПИ од РЕАЛ,а дрес немам:(((((оскудација):)))

А за доаѓање како каже Стравот така,мене се ми одговара :)
чим се радуваш кога реал тепа и кога реал губи се нервираш ти си прав реалов фан :smir: СО РЕАЛ ДО КРАЈ!!! ГО ПОМИНУВАМЕ ЛИОН БЕЗ ПОТЕШКОТИИ!!!:vozbud::vozbud:

Го поминуваме Лион тука нема дилема, ама тие кладилниците се тешки го**а 1.30 ни дале коефициент, барем 1.50 да беше :uvo:

1.30 и оди надолу, па до среда можно е да се намали на 1.25 :) Тоа ти е :tv:

Дај бе ке те шверцамо:)

кој е од куманово кој сака да иде..нека ми пише пп...или нека остави мсн и ќе се договоримо јутре...ја иду сас авто..и има место за још труица.. поздрав

Манга, Армин, Иван, Феар Ин Мадрид, Фико-Фан, Батистута 9,Шурикен 3ца од РМ фан пејџ, 1спортденес, 3ца Велес + 1 мадридиста денес нов пријавен.+ филип македон

16 комада. Ај уште Филе да ми врати требаше денес да ми врати, неќам да му пишам прв и така се курчи на мадридисти.

Ајде Мадридисти заутре во Ноќ на Шампионите.И зборувајте позитивни и оптимистички работи за клубов,не како Фантом да дткате.Штета што неможам да дојдам ради превозот но и школото е примарната пречка.Се надевам дека ќе славите после 22.40.:vozbud:

http://sportdenes.com/index.php?opt...13-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Нека не му биде ова врвот,тука истиот нека го постигне в среда ќе бидеме презадоволни од него.Само МП нека изигра вака.
Касиљас
Рамос----------Албиол-----------Гарај---------Арбелоа
Ласс
Гути------------ВдВ
Кака---------------------Роналдо
Игуаин
Можеби е малку преофанзивен но тоа е,бркаме предност.

Ајде Мадридисти заутре во Ноќ на Шампионите.И зборувајте позитивни и оптимистички работи за клубов,не како Фантом да дткате.Штета што неможам да дојдам ради превозот но и школото е примарната пречка.Се надевам дека ќе славите после 22.40.:vozbud:

http://sportdenes.com/index.php?opt...13-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Нека не му биде ова врвот,тука истиот нека го постигне в среда ќе бидеме презадоволни од него.Само МП нека изигра вака.
Касиљас
Рамос----------Албиол-----------Гарај---------Арбелоа
Ласс
Гути------------ВдВ
Кака---------------------Роналдо
Игуаин
Можеби е малку преофанзивен но тоа е,бркаме предност.
Се е ок...само место Арбелоа,Марсело(:toe:зашо).

Ме курчи овој ептен ама ептен. Неќе да го глеа реал кај шо тепа изглеа

filekonv.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom