Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е веројатно ништо, бар ја неам такво нешто прочитано. Откога Реал се замеша, замреа некако шпекулациите, се надевам Перез ќе се избаци од некоја страна сеа, и ќе го донесе Коларов. Иначе последно што читав е дека Балардини изјавил дека по се изгледа ќе го изгуби Коларов оваа зима. :toe:

Од каде си сигурен дека Фабрегас во Реал ќе игра исто како што игра во Арсенал ?

И јас мислев исто така,ама најверојатно бидејки први пројавиле интерес,а и поради тоа што Коларов му бил еден од омилените на Лотито,ќе ја почитувал неговата желба,а таа била да продолжи да игра во Италија...а имам и стрико во Милано,и ми кажа дека 80% била готова работата....Но се се врти околу парите,па не би ме изнедадило да фрли перез едно 30 мил..па да си го земеме ние:smir::smir:

одамна реал не дал шанса на младинец да заигра,рекоа нели нема да купуваат играчи што дискутирате го сакате овој оној сакам некој талент од младинциве :pusk:

одамна реал не дал шанса на младинец да заигра,рекоа нели нема да купуваат играчи што дискутирате го сакате овој оној сакам некој талент од младинциве :pusk:

Па мислам дека нема некој вистински фан на Реал што не сака некој младинец да експлодира. Затоа и јас пишав дека не треба централен да се купи за да игра Гарај (иако не е мадридско дете, млад е).
А и досега не сум чул дека Кастиља или Кантерата располагаат со некој добар лев бек освен Маркос Алонсо...
Сепак ако сакаме да и бидеме конкурентни на Барса, неможеме со младинци да играме цела полусезона.

Мора да се купи лев бек или да почне да се уиграва некој од Кастиља во послабите мечеви зошто ако недај боже се повреди Арбелоа на месец дена ќе треба да кинеме живци со Марсело како бек а имаме јака младинска школа минатата година видовте со Паланка од нигде изникна и беше маестрален незнам зашто не добиваше повеќе шанса

Касиљас: Имаме квалитетна одбрана

Роналдо: Дали се докажав ?

indoor_31_port_destacada_peq.jpg

Сме ги ебале Барселонциве во мал фудбал, 6 - 12 за Реал Мадрид.

http://www.defensacentral.com/madridismo/40660/indoor-barcelona-alfonso-ivan-contreras

Ах кај ни е сега златен М.Торес :pipi:

Ќути.. Јебем ти Коларов, јебем ти Џонатан, Мигел Торес да го имавме сеа, Рамос централен, и немаше ни да осетиме дека најдобриот дефанзивец ни е аут. Ма да и досега не осетивме, ќе видиме за понатаму. :)

Во истиот град, неколку блока подоле :D

Епа шо чекаме...да го вратиме...сигурен сум дека сака да се врати:baeh:

П.С А го имавме и еден солиден Хајнце со феноменални дијагонали:kesa:

Ама и Салгадо не ќе е лошо да го имаме сеа. :vozbud:

А да го имавме Карлос
А да се буневте помалце глејте ги кутрине Манчестер. Фергусон го дупеше Роналдо дека ќе игра десен бек а глеј ги нив сеа напаѓачи им играат бекови, крила - централни дефанзивци
Добри сме си

g0109.jpg

Зарем со онаа одбрана почнуваме утре?

Дренте---Албиол---Гарај/Мецелдер---Арбелоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom