Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако запримети 10 играчи имаш во тимов додај оште еден:tv:

Туууу мене забораил да ме допише:duel::vozbud:...абе не се будалете кај може 1-0 да завржи, нема теоретски шанси:nesvest: мислам дека конечен резултат ќе биде 3-2:pipi:

Јебем ти суспензии, дојде време од една Мајорка страв да не фаќа. :icon_lol:

Баш сеа очекувам еден голем демант од играчите, победа испод 2 гола разлика не признавам. :)

Туууу мене забораил да ме допише:duel::vozbud:...абе не се будалете кај може 1-0 да завржи, нема теоретски шанси:nesvest: мислам дека конечен резултат ќе биде 3-2:pipi:

Нели ти играше десен бек место Рамос ни фали деструктивец ама ај ти си универзалец можеш на сите позиции да играш:vozbud:
иначе

---------------------Casillas-------------------------

--Moni/Arbeloa---Garay-----Metzelder----Drenthe-----

-----------------Gago-------Alonso--------------------

--------Ronaldo-----------------------Kaka-------------

----------------Higuain-----Benzema------------------

Само не верувам за Мецелдер дека ќе игра

SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Albiol, Arbeloa, Garay, Metzelder, Marcelo
Midfielders: Xabi Alonso, Gago, Granero, Van der Vaart, Drenthe, Guti, Kaka
Forwards: Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema, Raul

Партали ќе биде бе.... ќе фрчат центаршути од кај Дренте, но оставете одбраната, му ја е*авме мајката со Гаго/Гранеро во средина:kesa: Се крстам во Албиол и Гарај утре.
А и нападов... незнам како ќе биде ако играат сите четворица, ќе биде добро само ако Чаби има добар ден.

Тепаме утре 100%. Има да одиграат максимално борбено после оние 0-0 со Осасуна.:realsal:

Погледни ја малце убаво сликата.

Јас ја видов сликата ама некој кажа обратно дренте да играл десен арбелоа лев нешо незнам. Иначе утре 3-1 конечен, бар така јас очеуквам (најмалце).:toe: :)

Barcelona 6 - 12 Real Madrid, во indoor фудбал.

И уште едно, must see !

:vozbud:

Ауу, да ти ебам статистиката, 5 победи у последните 10 години над Мајорка. :icon_lol:

Не им веруем на гол...врска немаат. Кака тренира повеќе од една недела со останатите, како може да не е спремен. Срање...

Мислам дека е спремен за цел меч, зашто он можеше да игра и прошлото коло само Пелегрини не сакаше да ризикува...

Извинете по грешка ми се избришала едната заграда и затоа вака испадна:uvo:

Корегирав, уживај :smir: - Џену Грл

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom