Да им го земеме Туре на Сити:pos2:
Сериозно добра идеја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Албиол по 2 пат татко,ќерка да му е жива и здрава...
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
Сериозно добра идеја.
Вакво нешто нема никогаш да се случи.Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Имам предосеќа дека Кака ќе експлодира следнава полу-сезона....па јас на мајка....
Иначе се е поверојатно дека Интер ќе го лапне Коларов,па ни остануваат останатите алтернативи(доколку воопшто ѓи има)...или да играме како што игравме досега...со Арбелоа лево.......
Исто така се надевам да ќи видам во неколку утакмици по ред Игуаин и Бензема заедно напред.....:smir::smir: