Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Не е веројатно ништо, бар ја неам такво нешто прочитано. Откога Реал се замеша, замреа некако шпекулациите, се надевам Перез ќе се избаци од некоја страна сеа, и ќе го донесе Коларов. Иначе последно што читав е дека Балардини изјавил дека по се изгледа ќе го изгуби Коларов оваа зима. :toe:

Од каде си сигурен дека Фабрегас во Реал ќе игра исто како што игра во Арсенал ?
И јас мислев исто така,ама најверојатно бидејки први пројавиле интерес,а и поради тоа што Коларов му бил еден од омилените на Лотито,ќе ја почитувал неговата желба,а таа била да продолжи да игра во Италија...а имам и стрико во Милано,и ми кажа дека 80% била готова работата....Но се се врти околу парите,па не би ме изнедадило да фрли перез едно 30 мил..па да си го земеме ние:smir::smir:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
одамна реал не дал шанса на младинец да заигра,рекоа нели нема да купуваат играчи што дискутирате го сакате овој оној сакам некој талент од младинциве :pusk:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
одамна реал не дал шанса на младинец да заигра,рекоа нели нема да купуваат играчи што дискутирате го сакате овој оној сакам некој талент од младинциве :pusk:
Па мислам дека нема некој вистински фан на Реал што не сака некој младинец да експлодира. Затоа и јас пишав дека не треба централен да се купи за да игра Гарај (иако не е мадридско дете, млад е).
А и досега не сум чул дека Кастиља или Кантерата располагаат со некој добар лев бек освен Маркос Алонсо...
Сепак ако сакаме да и бидеме конкурентни на Барса, неможеме со младинци да играме цела полусезона.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мора да се купи лев бек или да почне да се уиграва некој од Кастиља во послабите мечеви зошто ако недај боже се повреди Арбелоа на месец дена ќе треба да кинеме живци со Марсело како бек а имаме јака младинска школа минатата година видовте со Паланка од нигде изникна и беше маестрален незнам зашто не добиваше повеќе шанса

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ах кај ни е сега златен М.Торес :pipi:
Ќути.. Јебем ти Коларов, јебем ти Џонатан, Мигел Торес да го имавме сеа, Рамос централен, и немаше ни да осетиме дека најдобриот дефанзивец ни е аут. Ма да и досега не осетивме, ќе видиме за понатаму. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во истиот град, неколку блока подоле :D
Епа шо чекаме...да го вратиме...сигурен сум дека сака да се врати:baeh:

П.С А го имавме и еден солиден Хајнце со феноменални дијагонали:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ама и Салгадо не ќе е лошо да го имаме сеа. :vozbud:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
А да го имавме Карлос
А да се буневте помалце глејте ги кутрине Манчестер. Фергусон го дупеше Роналдо дека ќе игра десен бек а глеј ги нив сеа напаѓачи им играат бекови, крила - централни дефанзивци
Добри сме си

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

Зарем со онаа одбрана почнуваме утре?

Дренте---Албиол---Гарај/Мецелдер---Арбелоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop