Шо кур се бунат овие ќоравиве ?!
Ајде сега Батистута, и остали хејтери на Бензема ! :pusk:
:pos2:
еве ме бе... неможев да пишувам бев зафатен овие денови...
веднаш да ти одговорам ако стварно мислиш дека за овој лигуш и со неферски гол што даде ќе ме првоцираш и како што гледам лично сакаш нешто да ми кажеш за нешто, се лажеш... не ти зборам за џабе само колку да ти изигравам идиот и да се правам со сила некој и нешто, секој има свои ставови ама очигледно не ме сваќаш што зборам јас цело време...
јас овој нерегуларен гол не го признавам ма макар што е во наша полза,
дегенот беше внатре во шеснаесетник кога роналдо шутираше!!!
премотај снимки и ќе видиш, и батистута ваков гол да дадеше некогаш ќе немаше за регуларен да сметам и да изигравам идиот да величам некој на нерегуларен начин да постугнува голови... нешто највеќе што мразам е не фер игра(и од судија, играчи... ако си подобар победи чесно), ма макар во моја корист да е... и ако мислиш изиграл добро вчера дечкото,многу грдно се лажеш, еден играч не помина, се себичеше и демек сакаше нешто да покаже,кога е еден на еден пимпла демек роналдо е и како прво одделенец губи топка, а само полошо прави за тимот и што е најбитно не соработува со Игуаин... бај д веј нека следи пример од Игуаин може промаши 1-2 многу добри шанси,ама го правеше тоа на најдобар можен начин и голот(лош прием на топка ама феноменално се снајде) и одлична асистенција до роналдо нешто што досега од овој во цела кариера го немам видено...
еве пример и роналдо феноменален играч, ама карактер и човечно во него нема,типот е фраер иако е многу голем играч е,тоа никој не смее да го успори...
бај д веј марсело и гранеро неќам у тим да видам веќе, себични цела вечер и без мозок реагираа и двајцата со нерезонски шутеви од 25-30 метри и многу акции зафркнаа.... иако гранеро 1-2 пати имаше добра прегледност и контрола,сето друго го заеба......
сепак во целина тимот беше убедлив на овој натпревар многу шанси што е добро за тимот, иако послаба реализација...
се на се одлично се извлековме од незгодната ситуација и што е најдобро покажавме карактер:smir:
п.с. тешко ќе биде на местаља без роналдо и најверојатно и без кака... овие играчи ни се пола тим сакале лажете се самите себе или не, тоа е реална слика исто како барца без меси и чави...
поздрав и без навреда кон никого :wink: