Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто некој не го спомне пеналот кој беше недосуден? И неискористените шанси на Реал?
Алмерија од 2 шанси дадоа 2 гола да не заслужија победа случајно?
Знам дека повеќе би се радувале на пораз на Реал отколку победа на тимот за кој навивате ама тоа е овој пат ја немавте таа чест :baeh:

Како може овој Пелегрини да си игра со легенда како Раул два пати го повикува да влезе па се предомислува му вели уште да се загрева и на крај се предомислува ги внесува Диара и Дренте.Таква легенда не заслужува таков однос.А овие мочковци сега што играт напад на сон може само да дадат толку голови како Раул.Не мора секогаш прва постава да е но не заслужува таков однос таква легенда.

^Се сменија многу работи на утакмицата, Реал губеше, па водеше, па Роналдо доби црвен. Нема потреба од драматизирање. Раул е легенда, али веќе е во години, очекувано е да добива помалце минути.

Шо кур се бунат овие ќоравиве ?!

Ајде сега Батистута, и остали хејтери на Бензема ! :pusk:

:pos2:
еве ме бе... неможев да пишувам бев зафатен овие денови...
веднаш да ти одговорам ако стварно мислиш дека за овој лигуш и со неферски гол што даде ќе ме првоцираш и како што гледам лично сакаш нешто да ми кажеш за нешто, се лажеш... не ти зборам за џабе само колку да ти изигравам идиот и да се правам со сила некој и нешто, секој има свои ставови ама очигледно не ме сваќаш што зборам јас цело време...
јас овој нерегуларен гол не го признавам ма макар што е во наша полза, дегенот беше внатре во шеснаесетник кога роналдо шутираше!!!
премотај снимки и ќе видиш, и батистута ваков гол да дадеше некогаш ќе немаше за регуларен да сметам и да изигравам идиот да величам некој на нерегуларен начин да постугнува голови... нешто највеќе што мразам е не фер игра(и од судија, играчи... ако си подобар победи чесно), ма макар во моја корист да е... и ако мислиш изиграл добро вчера дечкото,многу грдно се лажеш, еден играч не помина, се себичеше и демек сакаше нешто да покаже,кога е еден на еден пимпла демек роналдо е и како прво одделенец губи топка, а само полошо прави за тимот и што е најбитно не соработува со Игуаин... бај д веј нека следи пример од Игуаин може промаши 1-2 многу добри шанси,ама го правеше тоа на најдобар можен начин и голот(лош прием на топка ама феноменално се снајде) и одлична асистенција до роналдо нешто што досега од овој во цела кариера го немам видено...
еве пример и роналдо феноменален играч, ама карактер и човечно во него нема,типот е фраер иако е многу голем играч е,тоа никој не смее да го успори...
бај д веј марсело и гранеро неќам у тим да видам веќе, себични цела вечер и без мозок реагираа и двајцата со нерезонски шутеви од 25-30 метри и многу акции зафркнаа.... иако гранеро 1-2 пати имаше добра прегледност и контрола,сето друго го заеба......
сепак во целина тимот беше убедлив на овој натпревар многу шанси што е добро за тимот, иако послаба реализација...
се на се одлично се извлековме од незгодната ситуација и што е најдобро покажавме карактер:smir:
п.с. тешко ќе биде на местаља без роналдо и најверојатно и без кака... овие играчи ни се пола тим сакале лажете се самите себе или не, тоа е реална слика исто како барца без меси и чави...
поздрав и без навреда кон никого :wink:

Ќе почнам со малце статистика.
Бензема, 4 голови во Ла лига, 1 во лш. 2 асистенции во Ла лига, 1 во лш. Тоа се 8 голови во кои е директно вмешан. Како за споредба, Игуаин има 6 голови во Ла лига, 1 во лш, 1 асистенција во ла лига, и 1 во лш. Значи Игуаин е директно вмешан во 9 голови.

Како сево ова е лошо, за играч кој што има 21 година, што не го знае шпанскиот јазик, дојден е во нова средина, има друга улога во нападот и да не набројувам понатака?

Еден играч од квалитетот на Кака сеуште има проблеми со вклопувањето во тимот, па не Бензема. Му треба малце простор на дечкото, да се навикне.

Батистута другар, не сметај за навреда али апла се гледа дека имаш нешто против Бензема, што не се основа само на играта досега.

грешиш баш тоа дека МНОГУ подобри напаѓачи има од него,кои повеќе заслужуваат да играат во реал место овој а жално е што скоро тука сите го туркате напред а не заслужува толку респект, а и заменик на стариот роналдо го правите а знаеме најдобро кој беше тој роналдо баш на негови години најдобар играч 2 години ред...
и плус многу подобро многу пати набројав хунтелар и ван нистерој ќе искористеа шансите кои на миленичето ги доби а неспретно реагираше,а тоа е инстикт за гол кој не му е доволно развиен колку за разлика од горенаведените само... и неможеш да речеш дека тоа е невклопеност во играта кога 100% шанси не не користи размисли пред да пишеш...... или кога ќе речете не игра на своја позиција, па пелегрини баш таму го играше на првите 5-6 утакмици кога беше стартер виде дека не може таму, беше колку да се брои топка не чепкаше ,ама затоа што е најскап напагач и нов мора да испробува како ултиматум кај би бил најдобар...
и ако збориш за ИГУАИН има 7 гола!!! башка првите 5-6 натпревари скоро добиваше минимални шанси да игра по 20 мин како резерва... и да не навлагаме у факти најдобро е...
Едно ќе ви кажам не е подобар ни од villa,hunti,ruud van!!! и премногу факти и бројки зборат за тоа и ако и тоа го негирате,јас значи буквално нема логика што зборам или не се разбирам од фудбал...
преку преспана вечер не се станува играч...
поздрав

13364_190706839772_96686264772_2982260_2585464_n.jpg

Ај на здравје.

Ако добро разбрав нема да игра до 2010?:nesum:

Ако не биде опериран и ако не му се влоши состојбата, треба да се врати на почетокот на 2010.

ајт у курац веке без кака и роналдо :S :S против валенсија е сеа да му ја мислиме :)

У курац нека иде више :@:@ Тешко ќе биде многу против Валенсија, посебно поради тоа што се во инзворедна форма и + на Местаља. Една од најтешките утакмици на гости заедно со оние на Ноу Камп и Санчез Писхуан.

Добро ај барем ке има добра замена, во саботата Ван Дер Варт изигра многу добро и имаше добри асистенции. Со таа игра шо почнаа Реал во саботата, треба да се изигра и на Местаља, да се повлечат малце, оти ако тргнат да напаѓат Валенсија, толку е.

е интересно дури сега ќе биде,баш пред една од клуцните утакмици...
ајде се надевам дека рафаел ќе изигра најдобро што умее(а може тој) и кака не би требало да недостасува,ама роналдо е проблемот повеќе... многу тешка утакмица е тоа ако ја добиеме без роналдо и кака 1 000% сме шампиони :helou:

Роналдо ке игра не му е директен црвен картон два жолти мозе да бира во наредните 3 натпревара 1 да паузира јас барем така мислам дека е...

Утре марсеј вс реал мадрид на нова спорт чешка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom