Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдо ке игра не му е директен црвен картон два жолти мозе да бира во наредните 3 натпревара 1 да паузира јас барем така мислам дека е...

Утре марсеј вс реал мадрид на нова спорт чешка

И ја мислев така, ама изгледа не е. Изгледа може само доколку има акумулирано жолти картони, а ако добие црвен (без разлика дали е директен или по два жолти) мора да паузира наредната утакмица. Мислим дека таке беше...

Роналдо ке игра не му е директен црвен картон два жолти мозе да бира во наредните 3 натпревара 1 да паузира јас барем така мислам дека е...

само во англија може да тактизираат со картоните,дали ќе игра или не.
во сите други лиги играч кој добие црвен картон автоматски маредната утакмица ја паузира.:smir:

13364_190706839772_96686264772_2982260_2585464_n.jpg

Ај на здравје.

А уствари, КАКО и КОГА се повреди Кака? ... знам дека беше повреден и за со Алмериа, ама незнам кога се случи повредава ?

А уствари, КАКО и КОГА се повреди Кака? ... знам дека беше повреден и за со Алмериа, ама незнам кога се случи повредава ?

Кака со таа повреда се мачи цела година, уште од купот на конфедерации мислам, ама можеше да игра без потешкотии. Ете сеа со Барса заработи некој полесен удар, и ја обнови повредата. Може тој да игра и сега, ама ако игра додатно би се слошила ситуацијата.

И на Канал 5 ќе ја има. :smir:

Кака со таа повреда се мачи цела година, уште од купот на конфедерации мислам, ама можеше да игра без потешкотии. Ете сеа со Барса заработи некој полесен удар, и ја обнови повредата. Може тој да игра и сега, ама ако игра додатно би се слошила ситуацијата.

И на Канал 5 ќе ја има. :smir:

немат уште истакнато која ке ја дават ама на нова спорт 100 % ..

Слушнав треба да оди на операција...?
Некој ако можи да ми кажи..?

РАУЛ ГОНЗАЛЕЗ !!!!!!!!!!!! :smir:

Никако да заиграме како тим и со Кака и со Роналдо во составот.Или едниот или другиот не игра.Со Валенсија сум песимист и чуствувам дека ни се пишува црно.А после натпреварот со Марсеј 90% сме први,10% втори.Шанси за пораз поголем од 3:0:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:Погрешка бил иклучен профилот на брат ми.

Ae да ти е*ам не е и ова работа.... пак како лани... ко од путер да се направени:nesum:
Многу тешко ќе биде со Валенсија... ако таа утакмица се земе тоа е рамно на херојство:smir: Важно е и утре да се победи Марсеј и да се осигура ЛШ, и дополнителен поттик за на Местаља. ВдВ сега ќе има голема можност да покаже колку знае.

Има ли во Скопје кафич каде што се собираат фанови на Реал Мадрид за гледање утакмици?

Има ли во Скопје кафич каде што се собираат фанови на Реал Мадрид за гледање утакмици?
Па ја сум прашуел многу пати да се собереме да гледаме некој утакмици, али кандидати Никако ! :)

повредата на Kaká е последица на промена на начинот на тренирање и зголемениот интензитет на тренинзите..... нешто што не се јавува кај сите спортисти, но еве случај.... на почеток секогаш почнува со слаби, незначителни болки кои со тек на време и со зголемување на напрегањето се зголемуваат...... може да се излечи само со мирување и правилни физички третман кој и не трае краток временски период, а во најлош случај може да се излечи и со операција..... Kaká овие болки ги чувствува веќе подолго време, но сега со зголемен интензитет.... можеби требале порано да го тргнат на страна и да не му дозволат да игра..... досега во Real Madrid вакви проблеми имале Raúl и Morientes.....

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom