Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

На 0:49 убаво се гледа дека играчот на Алмерија намерно прв го удри Роналдо. Ете зошто тој возврати така.

На 0:49 убаво се гледа дека играчот на Алмерија намерно прв го удри Роналдо. Ете зошто тој возврати така.
Ама интересно паѓа Роналдо од коа го удри. Таков играч е коа ке го испровоцираат.

Значи роналдо е одличен фудбалер ама нема големина. Плачко невиден , лигле ....Затоа никогаш, ама никогаш нема да ја има големината на некои легендарни фудбалери. за да станеш добар фудбалер треба вежбање ама за да станеш голем фудбалер треба карактер а он тоа дефинитивно го нема.

А Бензема кај се наоѓа за време на шутирањето на пеналот? :wink:

А Бензема кај се наоѓа за време на шутирањето на пеналот? :wink:

Бензема се наогаше на истото место каде што беше Ибрахимович кога алвеш центрираше минатото коло ако не ти е јасно ке ти пратам слика.

Бензема се наогаше на истото место каде што беше Ибрахимович кога алвеш центрираше минатото коло ако не ти е јасно ке ти пратам слика.

Aj баш прати, мене ме интересира :smir:

attachment.php

Не сфаќам зошто се бунат навивачи на Барса кога лш освоија со судија ?

Брат и ја незнам..само се секавам на зборовите на Дрогба..

а и со реал идеа на провокации кон судијата и играчите на реал..

It's fucking disgrace..

Многу непрофесионално постапи Роналдо кога Бензема го даде голот...не доликува за таков играч,сите слават а тој се нервира зашто он не го дал голот...:toe:

0:44 Бензема.

Честито победа иначе.

Незнам зошто сите ја гледате позицијата на Бензема, а никој не ја гледа позицијата на играчите на Алмерија.

На 1:06 примети ги добро играчите на Алмерија во горниот агол. Од оваа камера се гледа ама не толку добро, кога дадоа вчера од таа од позади гол јасно се виде дека и играчите на Алмерија беа во 16 м во линија со Бензема. Нека ми го попушат, што к*р се бунеа не ми е јасно.

Многу непрофесионално постапи Роналдо кога Бензема го даде голот...не доликува за таков играч,сите слават а тој се нервира зашто он не го дал голот...:toe:

После утакмицата Роналдо се извини и за црвениот картон и за тоа што не се радуваше при постигнатиот гол. Кажа дека бил лут сам на себе поради тоа што претходно промаши 100% шанса а после и пеналот.

Ама и да судеше судијата ке судеше поново изведен пенал друго што може да суде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom