Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Па Јунајтед и Тотенхем изгубија во Базел, паметен е знае да не ја повтори истата грешка.

Што бива сс прво место.. после овј недајбоже евентуалан пораз?....

Го имам ставено и претходно на темава али нека крчка сега, кога и официјално ја завршува сезоната како број 1. Цар, НАЈДОБАР! :cuc:
x0xwcw.jpg

Random post, ama kolku sakam da sum na mestoto na ova srekjno kopile!
http://www.youtube.com/watch?v=CC-k0lWE6gI

На пролет одам на апсолвентско патување, значи негде во април најверојатно ќе биде тоа. Ако случајно се погодам во Монте Карло додека се игра турнирот, ќе го превртам светот за да го гледам Рафа барем еднаш. Гол ќе шетам ако треба само за да го гледам. Али до тогаш жив и здрав да сум, има време. :)

На пролет одам на апсолвентско патување, значи негде во април најверојатно ќе биде тоа. Ако случајно се погодам во Монте Карло додека се игра турнирот, ќе го превртам светот за да го гледам Рафа барем еднаш. Гол ќе шетам ако треба само за да го гледам. Али до тогаш жив и здрав да сум, има време. :)

Da im kazes na tie od agencijata da si ja planiraat apsolventskata eskurzija dodeka trae Monte Karlo.Kako toa oni ke go izvedat nivni problem:)

Дека Рафа бил само пластичен, сконцентриран и намуртен :)Тој е само човек од крв и месо како и сите останати, само малку повеќе или помалку посветен кон тоа што го прави :)

Дека Рафа бил само пластичен, сконцентриран и намуртен :)Тој е само човек од крв и месо како и сите останати, само малку повеќе или помалку посветен кон тоа што го прави :)

Не збори глупости, чим не носи перики и не игра на Get Lucky не го бива човекот.

Тапа финалево. Ептен тапа. Па едно време дури навивав што е можни побрзо да заврши ама кога видов дека "тетката" ми го утнала типот.. :@ :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom