Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Еден другар пред 2 години на турниров во Доха го гледаше Надал во живо и дури во исти ресторан седеле. Jealousy level: Over 9000 :(

Еден другар пред 2 години на турниров во Доха го гледаше Надал во живо и дури во исти ресторан седеле. Jealousy level: Over 9000 :(

Jealousy level-I want to kill your friend! Se shalam, i sto vika dozivljaj mozam da zamislam?

Jealousy level-I want to kill your friend! Se shalam, i sto vika dozivljaj mozam da zamislam?

Бељата е што не е многу по спортот па не го доживеал толку многу јако моментот ама ептен бил возбуден сепак :D

Ај и тука да ја ставам :D Прва титула во 2014 година, и се надевам дека ваква ќе биде целата година. Инаку ова е 11 сезона по ред во која Рафа освојува барем една АТП титула, а има само 27 години. :)
1536685_734088376603343_53784496_n.jpg

Pf mnogu mi e faca koga nosi temni alista, onaka kompletno dark povekje mi se svigja, ko sto bese na us open.
Da dadam rezime za doha.Spored mene mnogu podobro igra otkolku na zavrsnicata na godinata, super se dvizi, iskaca na mreza povekje samo da poraboti na servisot. Da go pronajde istiot servis od us open togas ke ima ogromni sansi na australian open.

Како за број еден има зезнат ждреб ама ајде ќе видиме до каде ќе стигне годинава (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom