Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu mi e krivo so ispustivme pobedi ili remi na nekolku natprevari...sega ce bevme daleku od opasnata zona!!!

Ama ako FK POBEDA si e FK POBEDA, ce se vrati i vo najteskoto!!!

P.S. Znaj nekoj koga ce se razgleduva zalbata??? I dali nesto se zboruva...???

Mnogu mi e krivo so ispustivme pobedi ili remi na nekolku natprevari...sega ce bevme daleku od opasnata zona!!!

Ama ako FK POBEDA si e FK POBEDA, ce se vrati i vo najteskoto!!!

P.S. Znaj nekoj koga ce se razgleduva zalbata??? I dali nesto se zboruva...???

Крајов на месецов ама незнам точно кога.За брзо се че биди јасно!:oeoeoe:

Прилепчани,абе многу јак гол постигнал Чурлинов со Турново а?Сигурно бил многу посебен,чим толку се пишува по весниците.

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=11691117441&id=19&prilog=0&setIzdanie=21830

Zalbata je se razgleduva na 18.Noemvri...A nemam slusnato nesto da se zboruva,sto i kako ke bide

A golot na curlinov,sigirno najdobar na koloto,a moze i na esenskiot del...Netkrenata topka i toj ja zafati vo let so dvete noze vo vozduh,od svtuvanje,ne nozicki nego nesto kako volej,no so dvete noze vo vozduh

Zalbata je se razgleduva na 18.Noemvri...A nemam slusnato nesto da se zboruva,sto i kako ke bide

A golot na curlinov,sigirno najdobar na koloto,a moze i na esenskiot del...Netkrenata topka i toj ja zafati vo let so dvete noze vo vozduh,od svtuvanje,ne nozicki nego nesto kako volej,no so dvete noze vo vozduh

Митич колкави се шансите според тебе?

жалбата требаше да се разгледува на 13 ноември, ама колку шо разбрав се одлагфа за средината на декември...
че дам и мое мислење...шансите да добие победа според мене се големи, затоа што казната е донесена без валидни докази, туку само врз база на искази од поединци!

жалбата требаше да се разгледува на 13 ноември, ама колку шо разбрав се одлагфа за средината на декември...
че дам и мое мислење...шансите да добие победа според мене се големи, затоа што казната е донесена без валидни докази, туку само врз база на искази од поединци!

Ако се пресуди во полза на Победа че јадиме вол пак :pos::pos::pos::pos::pos:.

:pos2:Ама на сред терен да го печиме јас велам:pos2:.

Trgna na podobro...Nova pobeda vo Kratovo,i so veke vkalkuliranite 3 boda protiv Teteks,izleguvame konecno od opasnata zona!!!
Da se mnozat pobedive....

Trgna na podobro...Nova pobeda vo Kratovo,i so veke vkalkuliranite 3 boda protiv Teteks,izleguvame konecno od opasnata zona!!!
Da se mnozat pobedive....
3 за 3 а.....заради Брацо си олку сигурен или во Победа дека е поквалитетна од Тетекс?

3 za 3,toa e vkalkulirano uste od 3 kolo,kako i porazot na Pobeda vo Cair...A iskreno ,mislam deka ako ne e pokvalitetna Pobeda,momentalno e na isto ramniste so Teteks..Niako poslabi!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom