Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
После ние прилепчаниве сне биле мајмуни, еве и вие битолчаниве сте знаеле да се качувате по ѕидој!:smir:
за ПЕЛИСТЕР ако треба и на месечината ќе се качам !!!!!:je:

Освен мене овде кој се има друг качувано преку ѕид на големата трибина позади од кај болницата пред да падни стариот ѕид?

Bratu nema zid na stadionon preku koj se nemam kaceno!!! Na malana (starata) se imav kacuvano pred policija...za dve sekundi se kacuvav ko ce se svrteja so grb :pos2:. Kolku imam trenerki poebano od pisata na zidojne...

Ama ako to se pameti...

јас :smir:само не од кај болницата туку од кај куќите се иамам качвано .

Jas ko dete malo ednas vo BT vlegov so od Pelister pionerite :pos2: ...vidov guzva pred vrata i se vterav od malata tribina vlegovme, pa niz teren na golemata...hahahaha ....pa posle normalno si se trgnav kaj edni prilepcani!!!

EEEE vo toa vreme (pred edno 15 godini) pojce prilepcani odea vo BT od domasni!!!Sega docekavme rekord vo ligava na Cair 2500 da bida, a tolku na trening imase za POBEDA!!!

IZVINI ZENSKA NAJMILAAA
IMAM LJUBOV POMILAAA
IME I E PRILEPSKAAAA
POBEDAAAA

Пријатели, може да ми кажете нешто повеќе за Чурлинов?
Кој ви е најдобриот играч бај-д-веј?

deteto e od gevgelija od kozuv dojde vo pobeda retko odi na treninzi poradi privatni obvrski ali sepak e najdobar vo momentov
a slusam i gesoski ke se vrakal vo pobeda bi bile zakon napagacki tandem pozz:toe:

mnogu dobar igrac. ima tehnika i brzina, samo nema mnogu izrazen oset za gol. mislam deka na krilo bi bil pokorisen!

ima nekoi spekulacii za novi igraci???

утре ПОБЕДА - ТЕТЕКС
ќе победиме така? редена е 100%???

Бог да го прости.Ајде в недела уште 3 бода и бегство од опасната зона!

IN MEMORIAM: Почина Драган Мирчевски - „Бате“
Синоќа во Прилеп по кратко боледување почина Драган Мирчевски долгогодишен физиотерапевт во македонската фудбалска репрезентација и ФК Победа.
Драган Мирчевски како физиотерапевт работеше од самото формирање на националните селекции на Македонија. Покрај во А-националниот тим беше дел и од стручниот штаб до 21-година. Мирчевски својата кариера како физиотерапевт ја започна и заврши во ФК Победа.
Последни натпревари во националниот тим му беа квалификациските дуели со Шкотска и Норвешка. Беше омилен кај репрезентативците со својот хумор и спортски дух.
Популарниот „Бате" како што го ословуваа репрезентативците ја пишуваше заедно со фудбалерите историјата на македонскиот национален фудбал.

Нека му е вечна слава.

dragan-bate.jpg.png

Vecna mu slava...Eden od najdobrite fizioterapevti vo Makedonija!!R.I.P Draganco

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom