Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Od deneska novi clenovi na fk pobeda se mario kekcinoski, borce petrevski i daniel koteski, a se pregovara so pashoski i tome pandev

Seushte li vie braco sponzor?

Od deneska novi clenovi na fk pobeda se mario kekcinoski, borce petrevski i daniel koteski, a se pregovara so pashoski i tome pandev

Seushte li vie braco sponzor?
Марио Кечуловски бре за име божјо ебате новинарите прости :) и да, мило ми е за Мацо :) му посакувам се најдобро и да го облече дресот на некој настап за првиот тим, затоа што навистина е талентиран.

Од Прилеп некој познава играч Кака!!!!!???????

ако знае нека каже малу инфо за него?!!

Ај ако знаете кажите малку инфо за Вељан Цветаноски-КАКА

1/16 finale na kup
bregalnica (delcevo)- Pobeda

1 kolo: Turnovo - Pobeda

Ме загрижува шо не се најавуваат квалитетни засилувања, туку се земаат некои недокажани деца шо че се бора за опстанок!!!

Дај боже да помини кризава оти црно и се пишува на СЛАВНАТА ПОБЕДА!!!

Pa mozi tie deca ke se pokazat i podobro od ovie jakive,ke videme...Da se nadevame samo deka i so vakva ekipa ke uspeeme da obezbedime opstanok..kade glavni konkurenti ke ni bidat Sileks,Milano i Pelister izgleda pak!Baraz ovaa godina ne ni bega!:(

Баражот не ме секира...секако го врвиме, оти втората лига објективно неможи да има 4 квалитетни екипи!!! Само да не се отпадни директно!!!

СЕЗОНА 2009/10

ПРВА МАКЕДОНСКА ЛИГА 2009/10

РАСПОРЕД ЗА ПОБЕДА

1 (01.08.2009) Turnovo-Pobeda
2 (09.08.2009) Pobeda-Sileks
3 (16.08.2009) Teteks-Pobeda
4 (23.08.2009) Pobeda-Makedonija GP
5 (30.08.2009) Vardar-Pobeda
6 (13.09.2009) Renova-Pobeda
7 (20.09.2009) Pobeda-Sloga Jugomagnat
8 (27.09.2009) Metalurg-Pobeda
9 (04.10.2009) Pobeda-Milano
10 (18.10.2009) Rabotnicki-Pobeda
11 (25.10.2009) Pobeda-Pelister

Кавадарчани на проба во Победа, Крстески во пензија

Кон подготовките на Победа се приклучија тројца кавадарчани - левиот бек Милован Петровиќ (19), стоперот Сашо Тодоров и играчот за врска Тони Прескакулев (27). Првите двајца се од третолигашот Тиквеш Национал, а третиот доаѓа од второлигашот, кичевски Напредок

Pobeda%5B6%5D.jpg
transparent.gif
- Вклучени се во кондицискиот дел од подготовките. Следуваат контролните средби на кои ќе видиме кои се нивните квалитети - велат од Победа.

На тренинзите веќе осми ден работат 20 фудбалери. Петмина заминаа, и тоа Ивановиќ, Џ. Јусуфоски, Трипуновски, Крстев и Цветаноски, седуммина се отсутни. Капитенот и стопер Дарко Крстески (37) ја заврши играчката кариера и стана помошник-тренер во стручниот штаб, покрај шефот Горан Тодоровски и тренерот на голманите Круме Митрикески.

- Одлуката е дефинитивна. Паралелно можев уште да играм, но подобро е да и се посветам само на тренерската работа - рече Крстески.

Победа уште една недела ќе се подготвува во Прилеп, потоа најверојатно во Охрид.

Победа отсекогаш била отскочна штица за млади и недокажани фудбалери. А со оглед на тоа што Милано и Пелистер се во длабока криза, значи опстанокот е реален!!!

Imam informacija deka najverojatno Dragan Dimitrovski povtorno ke se vrati vo Pobeda..Kaj nego postoi zelba da dodje vo Prilep,kade bi igral samo za plata!Isto taka ekipata e vo pregovori i so golmanot Basnakrov!

А бе во клуб како ПОБЕДА и за без пари, само за промоција че дојда да играат!!!

А бе во клуб како ПОБЕДА и за без пари, само за промоција че дојда да играат!!!

Dodusha Dimitroski i nema potreba da se promovira,a i ne bas na najkorekten nacin se razdeli so Pobeda (pred se po vina na Acule),ali sepak ako dojde stvarno (a sansite se ne bash mali),ke go stekne moeto pocituvanje ..Inace kolku e golem kako igrac potvrduva i toa sto se solidaliziral so 4 igraci koi bea izbrkani od Pelister!!
A za Basnarkov,bi bilo ubavo da dojde...Mi se cini deka bese eden od podobrite golmani vo vtorata liga!

Не ми беше мислата за Димитровски конкретно:smir:.

Но сепак престиж е да се игра за ПОБЕДА!!!

So ova vtoroto se slozuvam celosno...Pa duri i vo vakva Pobeda!..Idat podobri denovi se nadevam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom