Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Od deneska novi clenovi na fk pobeda se mario kekcinoski, borce petrevski i daniel koteski, a se pregovara so pashoski i tome pandev

Seushte li vie braco sponzor?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Od deneska novi clenovi na fk pobeda se mario kekcinoski, borce petrevski i daniel koteski, a se pregovara so pashoski i tome pandev

Seushte li vie braco sponzor?
Марио Кечуловски бре за име божјо ебате новинарите прости :) и да, мило ми е за Мацо :) му посакувам се најдобро и да го облече дресот на некој настап за првиот тим, затоа што навистина е талентиран.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Од Прилеп некој познава играч Кака!!!!!???????

ако знае нека каже малу инфо за него?!!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ај ако знаете кажите малку инфо за Вељан Цветаноски-КАКА

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
1/16 finale na kup
bregalnica (delcevo)- Pobeda

1 kolo: Turnovo - Pobeda

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Ме загрижува шо не се најавуваат квалитетни засилувања, туку се земаат некои недокажани деца шо че се бора за опстанок!!!

Дај боже да помини кризава оти црно и се пишува на СЛАВНАТА ПОБЕДА!!!

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Pa mozi tie deca ke se pokazat i podobro od ovie jakive,ke videme...Da se nadevame samo deka i so vakva ekipa ke uspeeme da obezbedime opstanok..kade glavni konkurenti ke ni bidat Sileks,Milano i Pelister izgleda pak!Baraz ovaa godina ne ni bega!:(

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Баражот не ме секира...секако го врвиме, оти втората лига објективно неможи да има 4 квалитетни екипи!!! Само да не се отпадни директно!!!

СЕЗОНА 2009/10

ПРВА МАКЕДОНСКА ЛИГА 2009/10

РАСПОРЕД ЗА ПОБЕДА

1 (01.08.2009) Turnovo-Pobeda
2 (09.08.2009) Pobeda-Sileks
3 (16.08.2009) Teteks-Pobeda
4 (23.08.2009) Pobeda-Makedonija GP
5 (30.08.2009) Vardar-Pobeda
6 (13.09.2009) Renova-Pobeda
7 (20.09.2009) Pobeda-Sloga Jugomagnat
8 (27.09.2009) Metalurg-Pobeda
9 (04.10.2009) Pobeda-Milano
10 (18.10.2009) Rabotnicki-Pobeda
11 (25.10.2009) Pobeda-Pelister

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Кавадарчани на проба во Победа, Крстески во пензија

Кон подготовките на Победа се приклучија тројца кавадарчани - левиот бек Милован Петровиќ (19), стоперот Сашо Тодоров и играчот за врска Тони Прескакулев (27). Првите двајца се од третолигашот Тиквеш Национал, а третиот доаѓа од второлигашот, кичевски Напредок

- Вклучени се во кондицискиот дел од подготовките. Следуваат контролните средби на кои ќе видиме кои се нивните квалитети - велат од Победа.

На тренинзите веќе осми ден работат 20 фудбалери. Петмина заминаа, и тоа Ивановиќ, Џ. Јусуфоски, Трипуновски, Крстев и Цветаноски, седуммина се отсутни. Капитенот и стопер Дарко Крстески (37) ја заврши играчката кариера и стана помошник-тренер во стручниот штаб, покрај шефот Горан Тодоровски и тренерот на голманите Круме Митрикески.

- Одлуката е дефинитивна. Паралелно можев уште да играм, но подобро е да и се посветам само на тренерската работа - рече Крстески.

Победа уште една недела ќе се подготвува во Прилеп, потоа најверојатно во Охрид.

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Победа отсекогаш била отскочна штица за млади и недокажани фудбалери. А со оглед на тоа што Милано и Пелистер се во длабока криза, значи опстанокот е реален!!!

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Imam informacija deka najverojatno Dragan Dimitrovski povtorno ke se vrati vo Pobeda..Kaj nego postoi zelba da dodje vo Prilep,kade bi igral samo za plata!Isto taka ekipata e vo pregovori i so golmanot Basnakrov!

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
А бе во клуб како ПОБЕДА и за без пари, само за промоција че дојда да играат!!!

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
А бе во клуб како ПОБЕДА и за без пари, само за промоција че дојда да играат!!!
Dodusha Dimitroski i nema potreba da se promovira,a i ne bas na najkorekten nacin se razdeli so Pobeda (pred se po vina na Acule),ali sepak ako dojde stvarno (a sansite se ne bash mali),ke go stekne moeto pocituvanje ..Inace kolku e golem kako igrac potvrduva i toa sto se solidaliziral so 4 igraci koi bea izbrkani od Pelister!!
A za Basnarkov,bi bilo ubavo da dojde...Mi se cini deka bese eden od podobrite golmani vo vtorata liga!

Kajgana Shop

На врв Bottom