Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Види лично ја чуе ми за српски клубови едино ради играње к.. може да се шалам некад
Ја не реков лично за тебе туку за некои кумановци што навиваа за партизан у сала против мзт и се правеа гробари. Јазк

Трпение малку , ке влезе во форма , има само 3-4 утакмици , воопшто немаше подготвителни натпревари пред почеток на сезоната , се приклучи подоцна , ке биде носител на тимот , нема кој освен Синовец и Темс сите други се тутурутки[DOUBLEPOST=1478011714][/DOUBLEPOST]
Уште еднаш ке кажам , мизерија е што Кумановци против МК Клуб навиваат за странски клуб ( Партизан )
тоа е срамота , каде живеете вие ? во Србија ? или уште има Југоносталгичари ? Што имате заедничко со Партизан неможам да сватам , али тоа е , секој со своја глава нека си размислува и нека постапува .
Знаеш колку Кумановци се Срби по националност и така заведени во државјанство?

Зашто кога игра МЗТ со Партизан пола Куманово е со гробарите и навива против МЗТ ?
Која МК екипа тогаш ја подржувате кумановци ??
Види сеа капетан ти е дива лига не се знае што прави, така да не не ставај у исти кош другите од Куманово со него :P Нити ми е мило за МЗТ што се доле на табелата ниту ги жалам не ме ни интересираат реално у АБА сум за Задар нај хард-кор екипа ми се хахаха а дезертериве што имаат проблем со идентитет не ги брои како кумановци прав кумановец си се знае за кого си навива од мали години. Ми е жал само за парите што ги фрливте годиниве наназад а ништо позначително не се направи освен тоа 7мо место мислам кога за прв пат играше МЗТ во АБА.

Знаеш колку Кумановци се Срби по националност и така заведени во државјанство?
И ? ШТО ?
Каде живеат тие ? Кој е нивни клуб ? КК Куманово или Партизан ?
Друже , да не се кошкаме залудно , знаеме дека голем дел од тие за инат навиваат против МЗТ кога игра со Партизан , тоа мислам дека е од причина затоа што се исфрустрирани , немаат титула , не играат ниту во аба , ниту во евро куп , и тоа е , ја знаете онаа поговорката - да му цркне козата на комшијата - Тоа е ,

И ? ШТО ?
Друже , да не се кошкаме залудно , знаеме дека голем дел од тие за инат навиваат против МЗТ кога игра со Партизан , тоа мислам дека е од причина затоа што се исфрустрирани , немаат титула , не играат ниту во аба , ниту во евро куп , и тоа е , ја знаете онаа поговорката - да му цркне козата на комшијата - Тоа е ,
Еее немој до пред некоју годину и ви немасте титулу и знаемо у Македонију како се доваѓа титула такој беше и сс Работнички ако не си сс власт нема ни титула

Еее немој до пред некоју годину и ви немасте титулу и знаемо у Македонију како се доваѓа титула такој беше и сс Работнички ако не си сс власт нема ни титула
КК Куманово со ниедна власт нема титула , а мислам и дека во наредни неколку години тешко дека ке дојде до неа , да не мешаме политика , батали таа работа , тури им кур и на едните и на другите . Дај кошарка да си гледаме и за тоа да коментираме

И ? ШТО ?
Исто и вие бевте во таква позиција, пред 15-10 години и се ситивте на порази и неуспеси на Работнички во Европа. :)

Ако добие Сдс на избори Куманово една година ќе биде шампион, бидете сигурни за тоа.

ААААА ПОТЕГОООООВ КОИ АМАТЕРИ :ROFLMAO: :cuc:

mekic :pos::pos::pos::pos:
se uletal ko da nema utre da ja reshava .... na 6 sek do kraj. retko glup poteg.

:pos::pos: Кaкoв глупaк е oвoј Мекиќ. Oвoј ни е иднинaтa oвoј прoстaкoв. Ниту мисли сo глaвaтa ни ништo, дoбиенa утaкмицa изгубијa.

Да умрат Лучиќ и Мекиќ за поразов!!! Абе у тешки маки да умрат двајцата!!!

КК Куманово со ниедна власт нема титула , а мислам и дека во наредни неколку години тешко
КК Куманово со ниедна власт нема титула , а мислам и дека во наредни неколку години тешко дека ке дојде до неа , да не мешаме политика , батали таа работа , тури им кур и на едните и на другите . Дај кошарка да си гледаме и за тоа да коментираме
Абе брат нема врска ако си со власт од есдеес кога никаква помош немаме Работнички си го туркаа
[DOUBLEPOST=1478123426][/DOUBLEPOST]Сега гледав кои идиоти еј. Ај овој ви е ваш талент ама со кој памет го вратија Лучиќ човече...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom