Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека главниот проблем не е авторитетот на Алек туку очајната форма што ја има Синовец, ако ништо друго ќе играш за себе за наредна сезона да се избориш за подобар договор нели?
За авторитетот на Алек доволно говори тоа што никој не го слуша на тајм аут.
Не знам што направија со изборот на тренер, се надевам нема до крај да тераат со Алек.[DOUBLEPOST=1478460858][/DOUBLEPOST]
Изгледај снимкиве на претходниве утакмици и запишувај у два тефтера колку грешки идат на негова душа.
Сите досегашни грешки за овие неуспеси идат на душа на управата . Крај .

Синовец е толку депресивен што незнам стварно што му е . Ако е нешто сериозно ок е ама ова помина веќе секоја граница . После незнам колку време стапнувам во сала и незнам што да кажам истите фаци лижачи на газови и залижаниот на чело.

Видое незнам колку години е во Мзт повеќе сигурно отколку го следам јас ама такво гомно од човек е незнам ... на крај гушнат и под рака со судиите си иде па уште се смее со нив .

За утакмицата незнам какво ноншалантно однесување незнам , црнецов нов покажа нешто но ќе видиме рано е , за мекич и лучич би оделил посебен пост ама не вреди .

И да 150 ден за со Канариа во газ да си ги пикнат па незнам макар и Мекејлб пиво ме части .

иначе на денешен ден ..

Тишина е потребна ...

Баш ме интересира , и покрај негодувањата и мрчење , некои луѓе и понатаму трај-прај си одат у сала .
Заслужи ли МЗТ и неговата управа со до сега прикажаното да им се прави чест и да се оди да ги гледаме ?????
Ајде да видиме сега со Гранд Канарија у среда колку ке има луѓе во сала.

Баш ме интересира , и покрај негодувањата и мрчење , некои луѓе и понатаму трај-прај си одат у сала .
Заслужи ли МЗТ и неговата управа со до сега прикажаното да им се прави чест и да се оди да ги гледаме ?????
Каков резултат очекувате да донесе бојкотот?И реално кој би застанал ппзади МЗТ освен општината?

Мзт како клуб секогаш ќе заслужи и секогаш ќе има верни навивачи и симпатизери , а управата и сите гомна околу неа не заслужули ни да ги плукнеш не пак нешто повеќе.

Мзт како клуб секогаш ќе заслужи и секогаш ќе има верни навивачи и симпатизери , а управата и сите гомна околу неа не заслужули ни да ги плукнеш не пак нешто повеќе.
Да во право си , но сега за сега тие се луѓето кои што го водат клубот и не треба да им се дава никаква поддршка што се однесува до посета на трибини , да им дојде малку свеста во глава
а клубот како клуб си е наш и никој нема тоа да го смени , ке дојдат подобри денови

Да во право си , но сега за сега тие се луѓето кои што го водат клубот и не треба да им се дава никаква поддршка што се однесува до посета на трибини , да им дојде малку свеста во глава
а клубот како клуб си е наш и никој нема тоа да го смени , ке дојдат подобри денови

Искрено мислиш ивица кур го боли дали има 150 или 1500 навивачи , играчка му е клубов и ништо повеќе . Луѓето што одат на Мзт моментално се поделени на три групи , тие што идат да лижат гз на ивица , децата што ги малтретира од основните школи и тие што идат за МЗТ и да изгледаат утакмица а не за некаква управа . Нека се тргне ивица од Мзт и да се вратат дечките од ФА што лежат по затвори заради неговата гадна и повредена суета , Мзт можеби ќе бележи и подобри резултати ама тоа е веќе до тимот и до други работи а знаеме во Македонија како е на таа тема .

Искрено мислиш ивица кур го боли дали има 150 или 1500 навивачи , играчка му е клубов и ништо повеќе . Луѓето што одат на Мзт моментално се поделени на три групи , тие што идат да лижат гз на ивица , децата што ги малтретира од основните школи и тие што идат за МЗТ и да изгледаат утакмица а не за некаква управа . Нека се тргне ивица од Мзт и да се вратат дечките од ФА што лежат по затвори заради неговата гадна и повредена суета , Мзт можеби ќе бележи и подобри резултати ама тоа е веќе до тимот и до други работи а знаеме во Македонија како е на таа тема .
Кој би финансирал така јако освен Ивица и општината?

Кој би финансирал така јако освен Ивица и општината?

Приватни спонзори колку сакаш има во скопјево , никој газда не е совршен но овој ја претера веќе година и нешто .

Приватни спонзори колку сакаш има во скопјево , никој газда не е совршен но овој ја претера веќе година и нешто .
Кој приватњак е спремен во ова време да инвестира во клуб?? Одма му пуштаат инспекција и го дерат по џебот газдата, еве Бучен Козјак е од Куманово? Не смее повеќе од 10-15.000 евра да даде по сезона, а реално има пари да се бања у када со нив...во време на овие криминалци никој не е луд да се замери со нив. Прво мора да добиеш амин од горе за да можеш да дадеш спонзорство.

За да бидеш спонзор на МЗТ или било кој друг клуб,јас мислам дека треба да си фанатик,да го сакаш клубот,да ги дава шпарите од срце за клубот за напредок за слава! Било кој приватен,би го гледал тоа како,бизнис за да заработи! Еве ајде кажи еден кој има муда,сериозно да влезе у МЗТ,со пари,и да држи ниво 10-15 години? Според мене треба Видое,да лета,он ја мути водата,он е за стап,он е многу грешен. Одлуката дека не ни треба Чапин у првата сезона на МЗТ у АБА е лично негова,исто така и Бобан Маријанович втората, место него го земаа Урош Николич,сите знаеме како завршија и двајцата.Го пензионираше пред време Гечевски,мислеше дека ке тера со Иван Маринкович,катастрофална грешка.Послем тоа пуштањето да си оди Кејд Дејвис,исто така негова огромна грешка.Експериментот со Змаго Сагадин,и капак на се враќањето на Урош Лучич.

Последно уредено:
https://www.youtube.com/watch?v=RWpPGr_nvl4

Вака беше против Олимпија во 2013 , а како беше вчера ??

Одговорност .... кај кого да се бара за состојбата ?? Синовец е крив нели , Само кај Лучич е вината а ? Абе седи..

Кој приватњак е спремен во ова време да инвестира во клуб?? Одма му пуштаат инспекција и го дерат по џебот газдата, еве Бучен Козјак е од Куманово? Не смее повеќе од 10-15.000 евра да даде по сезона, а реално има пари да се бања у када со нив...во време на овие криминалци никој не е луд да се замери со нив. Прво мора да добиеш амин од горе за да можеш да дадеш спонзорство.
Само што сакаше исто да пишу. Нема човек моментално кој е спреман да инвестира у клуб у овој (не)време и ситуацију и да си ризикуе проблеми сс свакакви, имаше предлог мислу од некоју партију ама не се усвои свака фирма што ке инвестира у клуб од своју општину да добие даночно олснување од државу до одреден процент што според мене е најдобро нешто на свет што може да му се деси на македонски спорт.
P.S Извинете за дијалектот реплицирам на кумановец неприродно ми звучи да му пишам на македонски :P

Абе ја се согласувам со вас немој да ме сфатите погрешно , пишав пред некое време ние неможеме играчи да привлечеме некои подобри па што стана за сопственици и други работи во клубот . немаме младинска школа т.е. имаме ама искрено незнам каква е и дали има надежни деца и да ги има никој не работи со нив или неквалитетни кадри имаме за таа работа . Факт е дека моментално ако не си близок со оваа власт ништо не ти трга уште од почеток . Ја се надевам искрено на подобри времиња бар да се врати она бе кога играа анонимци од србија за бурек и јогурт во мзт а не со аба лига пари ќе переме .

Синовец не го вади играта во последните 3 мин од 4та четвртина.Стварно незнам што е со него проблемот ко да нема воља, желба како што некој спомна ко у депресија да е.Лучич исто така е тежок ужас кај им беше паметот кога го земаа, Мијатович е 100пати боље Кумановци земаа џек-пот.Скот е се подобар го има осетот каде да застане ме потсеќа на златното момче Ноа Далман ама подобрена верзија.Дури со Олимпија погоди една долга двојка.Ја незнам зашто минутажа не им се дава на младите освен на Мекич?Цветковски сосема солиден беше во Еврокупот против Цедевита.Младеновски може да изигра исто како Лучич.Треба да им се дава шанса од грешки се учи и се станува играч.Сега кога ќе се вратат поврединете нема ни на клупа да има место за нив.
1. Клоф,Диабате,Цветко
2.Темс,Синовец,Мекич
3.Дреновац,Симон,Ѓуровски
4.Кларк,Луча,Младеновски
5.Лалич,Скот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom