Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:
Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.
a koj vo Makedonija go izede stapot radi perenje pari vo kluboite ???
Ама ти гледаш само од твоја гледна точка. има луѓе кои веќе ја чекааат таа титула 20 години. ти си млад и можеш да чекаш, што правиме со постарата генерација која нема време више а и нерви за чекање. нека ја освојат оваа сезона или во наредните две три па после ти чекај уште 20 години за наредна титутла :wink:
http://www.eurobasket.com/ --- Има интересни информации за сите клубови.
Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi ccccКој е тој Горан Мирковски?
Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi cccc
Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi cccc