Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Се гледа дека врска немаш како стојат работите у МЗТ.Бараш играчи од типот на Латович што зимаат плата колку 2 играчи на МЗТ ? Па биди среќен и срки и кралевски што го донесоа.

Епа барам, зашто да не барам? Сакам клуб кој ќе атакува на титула и што ќе има шанси да ја освои. Како што тоа го направиај струмица и фени. освија титули после само една сезона вложување во клубот. А МЗТ уште нема титула. нели е тоа срамота? Епа затоа бартам квалитет а не импровизација.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
epa bolje da ne mi perat pari preku MZT za taa ebena titula.....posle sakas finansiski problemi da imame i da zgasne klubot ????:nenene::nenene::nenene:

kje ja cekam uste 20 godini ako treba ama sakam da bide postena ,a ne sea da napraime ekipa za 2 godini i posle da go jademe stapot........

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
epa bolje da ne mi perat pari preku MZT za taa ebena titula.....posle sakas finansiski problemi da imame i da zgasne klubot ????:nenene::nenene::nenene:

kje ja cekam uste 20 godini ako treba ama sakam da bide postena ,a ne sea da napraime ekipa za 2 godini i posle da go jademe stapot........

a koj vo Makedonija go izede stapot radi perenje pari vo kluboite ???

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
30.06.2008 :: МЗТ со 5 нови играчи

МЗТ ФОН Универзитет пријави 9 македонски кошаркари. Покрај четворицата играчи, кои беа во составот минатата сезона, нови имиња се Срѓан Станковиќ (доаѓа од Свисслион Пелистер - играше за МЗТ од 1998 до 2001 година), Перо Блажевски и Филип Кралевски (Вардар 2000), Ангел Тасевски (Амак СП) и Горан Мирковски (Водњански Лисици).

Вака изгледа составот на МЗТ ФОН Универзитет Скопје:

Мирослав Деспотовиќ,
Бојан Николовски,
Мухамед Тачи,
Ангел Тасевски,
Филип Кралевски,
Срѓан Станковиќ,
Горан Мирковски,
Јане Петровски,
Перо Блажевски.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
30.06.2008 :: МЗТ со 5 нови играчи

МЗТ ФОН Универзитет пријави 9 македонски кошаркари. Покрај четворицата играчи, кои беа во составот минатата сезона, нови имиња се Срѓан Станковиќ (доаѓа од Свисслион Пелистер - играше за МЗТ од 1998 до 2001 година), Перо Блажевски и Филип Кралевски (Вардар 2000), Ангел Тасевски (Амак СП) и Горан Мирковски (Водњански Лисици).

Вака изгледа составот на МЗТ ФОН Универзитет Скопје:

Мирослав Деспотовиќ,
Бојан Николовски,
Мухамед Тачи,
Ангел Тасевски,
Филип Кралевски,
Срѓан Станковиќ,
Горан Мирковски,
Јане Петровски,
Перо Блажевски.
zoki dali ti e sigurna informacijava za Pero?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ok ako e taka mislam deka moze da bideme prijatno iznenaduvanje vo narednoto prvenstvo. samo ubavo kaza marko ovie dvajca centri se skloni na povredi i tuka moze da bide hendikepot, ali kako nivna zamena sekako go imame nepovtorliviot i nezamenliviot Miroslav Miki Despotovic:) sala na strana imame dosta solidna ekipa, samo da vidime sto ke napravi upravata so strancite, a dali samo nekoj ima informacija dali e mozno vrakjanje na Slobodan Agoc?

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
neznam samo zosto go imaat pusteno vasite ovoj kiril nikolovski da izbega mislam deka vo deteto ima golem potencijal

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ni ja ne znam, ama koga vidov deka go pustile Kire, a go zadrzale Miki, kosa mi se krena. nema vrska deckoto i realno ne trenirase dovolno, ne vikam deka e los, za zamena na Srki i Kralevski e super (fala bogu bolje nego mesarot) ama sto tuka e, upravata sea za sea dobro ja izvrsi rabotata, seaga ostanuva uste edno glavno prasanje a toa e prasanjeto okolu stranskite zasiluvanja. ako se vratime vo sezonata sto izmina mislam deka tie ja pravea razlikata vo kvalitetot na ekipite realno kazano.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ok ako e taka mislam deka moze da bideme prijatno iznenaduvanje vo narednoto prvenstvo. samo ubavo kaza marko ovie dvajca centri se skloni na povredi i tuka moze da bide hendikepot, ali kako nivna zamena sekako go imame nepovtorliviot i nezamenliviot Miroslav Miki Despotovic:) sala na strana imame dosta solidna ekipa, samo da vidime sto ke napravi upravata so strancite, a dali samo nekoj ima informacija dali e mozno vrakjanje na Slobodan Agoc?

jas kako sto znam nema sansi baral mnogu mnogu pari sto ne e realno za nego , a inmace i ti i marko daj be ne zaebavajte sezonata uste ne pocnata vie gi povredivte srki i kralevski, do vcera nemavme centar pa se bese ok se tesevme nekako, a sega koga ima gi povredivte , gips im stavivte, :pos2: :smir: ( mala sala)

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
kako mislis ne trenirase dovolno?a za strancite donekade si vo pravo

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Ама ти гледаш само од твоја гледна точка. има луѓе кои веќе ја чекааат таа титула 20 години. ти си млад и можеш да чекаш, што правиме со постарата генерација која нема време више а и нерви за чекање. нека ја освојат оваа сезона или во наредните две три па после ти чекај уште 20 години за наредна титутла :wink:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
jas kako sto znam nema sansi baral mnogu mnogu pari sto ne e realno za nego , a inmace i ti i marko daj be ne zaebavajte sezonata uste ne pocnata vie gi povredivte srki i kralevski, do vcera nemavme centar pa se bese ok se tesevme nekako, a sega koga ima gi povredivte , gips im stavivte, :pos2: :smir: ( mala sala)
moram nekako da razbijam maler, poso znaeme kakov baksuz tim sme:):):)

kako mislis ne trenirase dovolno?a za strancite donekade si vo pravo
pa sekoj mlad igrac koga ne dobiva sansa da igra, a zasluzuva, gubi zelba i motiv za ponatamu. ne mozes ti da bides reprezentativec i proglasen za perspektiven igrac, a da mu bides rezerva na miki. apsurd.
a za strancite sum potpuno vo pravo, navratise i vidi koj bea glavnite igraci bukvalno vo site ekipi

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Играч од калибарот на Николовски Кирил треба уште сега да добие минутажа за понатаму да биде еден од главните центри во мзт,но изгледа тренерите се слепи и го испуштија а има квалитет огромен во тоа дете.Во Вардар барем ке има поголема минутажа според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom