Фан клуб: МЗТ Скопје

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
кирил николовски е чудо од дете :vozbud: голема е грешката со го пуштии у вардар

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:

Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.

morav ova da vi go pokazam pogotovo na radikal i itar pejo :pos2::pos2::pos2: BUDO PRAVI COME BACK :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Оваа година ни една победа ќе немат, нема го Маврово. :vozbud:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:

Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.
pa neli gago kaj nas ke igrase? sto li bara u sokoli.
P.S. da ne e greska toa so Jolovic, da ne e prijaven kako trener-igrac, poso covekot ima 1000 godini

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
znam ama treba da platis so karticka za da gledas podetalno, go znam sajtov od poodamna, samo problemot go kazav

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
a koj vo Makedonija go izede stapot radi perenje pari vo kluboite ???

nikol fert, ja zemaa titulata , gajdadziev vleze u kfm, ispra pari i sea gi nema.....a sovrsen primer ti e i strumica ovaa godina....u posleden moment najdoa sponzor koj kje im pomaga da bide pri vrvot...

a isto i orka kje ja zaboraev za malce, samo sto na orka za malce i izbega titulata...

Ама ти гледаш само од твоја гледна точка. има луѓе кои веќе ја чекааат таа титула 20 години. ти си млад и можеш да чекаш, што правиме со постарата генерација која нема време више а и нерви за чекање. нека ја освојат оваа сезона или во наредните две три па после ти чекај уште 20 години за наредна титутла :wink:
epa jas ja cekam 7-8 godini i mislis deka mi e ubavo ???? ko jas da ne znam kako e da izgubi ekipata u finale a pritoa igracite da ja sitnat utakmicata....
koj ne saka , neka ne naviva vise....ako titulata e uslov za navijanje nie odamna nemase da postoime....ama ete gledas, tuka sme, vladeeme i samo cekame koga kje i trgne na ekipata... a za starate generacija, cekale i oni isto znaat deka kad-tad kje dojde...pa nema valjda posle 20 godini idenje na tribina da im skurci i vise da ne idat.....koj cekal 20 godini na nego klubot mu znaci nesto i sekogas kje bide so nego.......

jas kje ja docekam ,toa e barem sigurno....:wink:

http://www.eurobasket.com/ --- Има интересни информации за сите клубови.

dobro be pa ti ,na sekoj fan-klub go napisa postov......aj ako ne , otvori tema za eurobasket.com......aleluja, go otkrivte....:tapp::tapp::tapp:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Еве го составот за оваа сезона објавен на страната на КФМ

МЗТ со 5 нови играчи

МЗТ ФОН Универзитет пријави 9 македонски кошаркари. Покрај четворицата играчи, кои беа во составот минатата сезона, нови имиња се Срѓан Станковиќ (доаѓа од Свисслион Пелистер - играше за МЗТ од 1998 до 2001 година), Перо Блажевски и Филип Кралевски (Вардар 2000), Ангел Тасевски (Амак СП) и Горан Мирковски (Водњански Лисици).

Вака изгледа составот на МЗТ ФОН Универзитет Скопје:

Мирослав Деспотовиќ,
Бојан Николовски,
Мухамед Тачи,
Ангел Тасевски,
Филип Кралевски,
Срѓан Станковиќ,
Горан Мирковски,
Јане Петровски,
Перо Блажевски.

http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=2414

Е сега уште тројца странци ме интересира кои ќе бидат затоа што за конкурентен тим ти треба и јака клупа.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Овој потписов ти е малце нереален за шампионот али ипак надежта последна умира.не сфакај како провокација само.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
malku ke zvuci cudno,mozebi nekoj ke se smee,no mislam deka mzt so ovoj sostav bi mozele da konkuriraat za titula,pero,srgan,taci,jane,kralevski..so plus nekoe stransko zasiluvanje ako ima mhmm..interesno........iskusni igraci paa moze da se nadevate za titula....pamnete sto vi kazuvam...pozdrav

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Секак оти може да се надеват на таа титула која ја чекаат долго време. имат конкурентен тим таа година и првенството станува уште поинтересно.

Kajgana Shop

На врв Bottom