pa neli gago kaj nas ke igrase? sto li bara u sokoli.Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:
Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.
a koj vo Makedonija go izede stapot radi perenje pari vo kluboite ???
epa jas ja cekam 7-8 godini i mislis deka mi e ubavo ???? ko jas da ne znam kako e da izgubi ekipata u finale a pritoa igracite da ja sitnat utakmicata....Ама ти гледаш само од твоја гледна точка. има луѓе кои веќе ја чекааат таа титула 20 години. ти си млад и можеш да чекаш, што правиме со постарата генерација која нема време више а и нерви за чекање. нека ја освојат оваа сезона или во наредните две три па после ти чекај уште 20 години за наредна титутла :wink:
http://www.eurobasket.com/ --- Има интересни информации за сите клубови.
Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi ccccКој е тој Горан Мирковски?
Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi cccc
da te prasam brat mu da ne e trener u v.lisici ????Zavrsi so mene vo klas godinava , nema nekoe golemoi zasiluvanje da vi bide barem ne godinava , ke mu treba nekoe vreme uste e mlad. Eh da mu jebem pederceto , dete od debar maalo a vaka ni pravi cccc