Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
кирил николовски е чудо од дете :vozbud: голема е грешката со го пуштии у вардар

Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:

Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.

morav ova da vi go pokazam pogotovo na radikal i itar pejo :pos2::pos2::pos2: BUDO PRAVI COME BACK :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Оваа година ни една победа ќе немат, нема го Маврово. :vozbud:

Вака изгледа листата на Карпош Соколи 2000:

Никола Гајдаџиев,
Томе Дишлиев,
Сашко Василев,
Владимир Георгиевски,
Бојан Јакимовски,
Будимир Јоловиќ,
Ангел Митков,
Дејан Нешовски,
Едис Нури,
Горан Ѓорѓиевски,
Драган Миленковиќ,
Горан Кацарски,
Иван Саздов,
Александар Јованчев.

pa neli gago kaj nas ke igrase? sto li bara u sokoli.
P.S. da ne e greska toa so Jolovic, da ne e prijaven kako trener-igrac, poso covekot ima 1000 godini

znam ama treba da platis so karticka za da gledas podetalno, go znam sajtov od poodamna, samo problemot go kazav

a koj vo Makedonija go izede stapot radi perenje pari vo kluboite ???

nikol fert, ja zemaa titulata , gajdadziev vleze u kfm, ispra pari i sea gi nema.....a sovrsen primer ti e i strumica ovaa godina....u posleden moment najdoa sponzor koj kje im pomaga da bide pri vrvot...

a isto i orka kje ja zaboraev za malce, samo sto na orka za malce i izbega titulata...

Ама ти гледаш само од твоја гледна точка. има луѓе кои веќе ја чекааат таа титула 20 години. ти си млад и можеш да чекаш, што правиме со постарата генерација која нема време више а и нерви за чекање. нека ја освојат оваа сезона или во наредните две три па после ти чекај уште 20 години за наредна титутла :wink:

epa jas ja cekam 7-8 godini i mislis deka mi e ubavo ???? ko jas da ne znam kako e da izgubi ekipata u finale a pritoa igracite da ja sitnat utakmicata....
koj ne saka , neka ne naviva vise....ako titulata e uslov za navijanje nie odamna nemase da postoime....ama ete gledas, tuka sme, vladeeme i samo cekame koga kje i trgne na ekipata... a za starate generacija, cekale i oni isto znaat deka kad-tad kje dojde...pa nema valjda posle 20 godini idenje na tribina da im skurci i vise da ne idat.....koj cekal 20 godini na nego klubot mu znaci nesto i sekogas kje bide so nego.......

jas kje ja docekam ,toa e barem sigurno....:wink:

http://www.eurobasket.com/ --- Има интересни информации за сите клубови.

dobro be pa ti ,na sekoj fan-klub go napisa postov......aj ako ne , otvori tema za eurobasket.com......aleluja, go otkrivte....:tapp::tapp::tapp:

Еве го составот за оваа сезона објавен на страната на КФМ

МЗТ со 5 нови играчи

МЗТ ФОН Универзитет пријави 9 македонски кошаркари. Покрај четворицата играчи, кои беа во составот минатата сезона, нови имиња се Срѓан Станковиќ (доаѓа од Свисслион Пелистер - играше за МЗТ од 1998 до 2001 година), Перо Блажевски и Филип Кралевски (Вардар 2000), Ангел Тасевски (Амак СП) и Горан Мирковски (Водњански Лисици).

Вака изгледа составот на МЗТ ФОН Универзитет Скопје:

Мирослав Деспотовиќ,
Бојан Николовски,
Мухамед Тачи,
Ангел Тасевски,
Филип Кралевски,
Срѓан Станковиќ,
Горан Мирковски,
Јане Петровски,
Перо Блажевски.

http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=2414

Е сега уште тројца странци ме интересира кои ќе бидат затоа што за конкурентен тим ти треба и јака клупа.

Овој потписов ти е малце нереален за шампионот али ипак надежта последна умира.не сфакај како провокација само.

malku ke zvuci cudno,mozebi nekoj ke se smee,no mislam deka mzt so ovoj sostav bi mozele da konkuriraat za titula,pero,srgan,taci,jane,kralevski..so plus nekoe stransko zasiluvanje ako ima mhmm..interesno........iskusni igraci paa moze da se nadevate za titula....pamnete sto vi kazuvam...pozdrav

Секак оти може да се надеват на таа титула која ја чекаат долго време. имат конкурентен тим таа година и првенството станува уште поинтересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom