Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Вепар од тебе чекам видео извештај..ако може..:smir: Плус Радикал нешто во негов стил..

se mislam dali da nosam kamera,posto sekoe snimanj jas ne gledam nisto od utakmicata,ali moze da napravam nabrzina nekoj kadar

Чисто да видам дел од атмосферата на Ф.А....натпреварот и онака ќе ќе го имам цел...

zdravje boze,cekajte naredna prilika togas
Здравје, нешто имам во план да дојдам, а и Маркус со мене да го земам, но не на натпревар, туку онака, туристички да дојдеме, па ако имате време и да се видиме, со тебе, Радикал, аеродромка...и сите оние кои не чувствуваат како пријатели. :)
Туку, убаво ќе е да снимиш нешто од атмосферата, а самиот натпревар секако дека ќе го гледаме :)

jas nema da prisustvuvam na utakmicava,so e mozda i dobra rabota posto i na minatata doma ne bev a togas tepavme.steta sto nema da ja davaat na Majmunska Radio Televizija.
ocekuvam FA da e na svoeto nivo i da pokaze koj e najdobar.e sea so ke bide na terenot toa e tesko da se predvidi.strumica e u dobra forma a nie imavme edna nedela da se konsolidirame posle porazot od pelister.vreme e da proraboti nasata odbrana.so vrakjanjeto na hill se dobiva povekje prostor za drugite i konecno se nadevam na povekje timska igra.kolku sto znam ,site drugi se zdravi so e odlicno.
ako ja tepame strumica ,vo eventualen duel vo play-off ke vodime so 1:0.samo se prasuvam koga bi doslo do takov duel.spored moite procenki samo vo golemot finale.nemam nisto protiv.
ako tepame igracite ke dobijat pogolema samodoverba pred kupot.sea tamu igrame 1/4 finale so feni ali zosto pa da ne se nadevame na pobeda.ligata e takva sto sekoj moze sekogo da pobedi.

do uste edna golema pobeda,MZT SKOPJE,zaedno so FAMILY AERODROM!!!!

Здравје, нешто имам во план да дојдам, а и Маркус со мене да го земам, но не на натпревар, туку онака, туристички да дојдеме, па ако имате време и да се видиме, со тебе, Радикал, аеродромка...и сите оние кои не чувствуваат како пријатели. :)
Туку, убаво ќе е да снимиш нешто од атмосферата, а самиот натпревар секако дека ќе го гледаме :)
ama ozbilno da dojdete , se najavuvate kuzne od koga :wink:

Како ке го гледаш натпреварот?Ако може и за мене едно Цд,ке си платам колко треба ако треба и дупло:pos2: :pos2: Хохо.

ama ozbilno da dojdete , se najavuvate kuzne od koga :wink:
Ќути...срамота!!!
Времето ми е најголем проблем. Единствено викенд, или кога ќе земам одмор.
Но се надевам наскоро некоја сабота, евентуално недела...најверојатно недела.

Како ке го гледаш натпреварот?Ако може и за мене едно Цд,ке си платам колко треба ако треба и дупло:pos2: :pos2: Хохо.
Е не ти давам!:pos2::pos2::pos2:

Ќути...срамота!!!
Времето ми е најголем проблем. Единствено викенд, или кога ќе земам одмор.
Но се надевам наскоро некоја сабота, евентуално недела...најверојатно недела.

Е не ти давам!:pos2::pos2::pos2:
Ок,Ок.

ajde we skopjani idajte si doma pobrzo da go kazeto rezultatot heeh STRUMICA E NESTRPLIUVA hehehe

Позрав,Аеродромци....Ах таа Плава Дворана ...Ах,ах...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom