F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Браво кој е ко вас !Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво кој е ко вас !Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Незнам дали прочита, еве ти пак.Сите беа добри, сВе што шутнаа влезе и да ти кажам право нас не заболе курот кој бил најдобар така да не верувам дека некој ќе ти одговори.
Strumica da izguba tolko...iskreno na mene ke mi e sram da dojdam na forumo uste ednasama aj ke ni kazat za navivanjeto i za sudiite sigurno
![]()
Јес да Амак имат изгубено од Струмица, ама не 50 разлика... Сочувство.
ima nesto a inace go tepame mzt 20 razlika
a za deneska neznam so mu bilo
kako i dae sekoj moze da ima los den neli?
vo normalni uslovi mzt ne se ekipa za potcenuvanje imaat dosta kvalitet.i strumica da bide sampion pak mi e milo
samo skopska ekipa da ne e.dosta bese od niv vike so godini makedonskata kosarka imase samo 2 ekipi
rabotnicki i mzt
ama sea se smenia rabotite.u prv plan se feni i strumica i za toa mi e mnogu milo.
Aбе каков Мзт, што ви е на вас, Мзт не е конукрент за титула. Само некако го подзаборавате Работнички, ма да според мене Струмица игра најдобра кошарка и иако Фени фрла највеќе пари, мислам дека Струмица ке биде шампион. За оваа моја теза, расправајте се во вашите теми, овде ако имате нешто да прашате и да кажете за Мзт кажете, ако не...Абе каков прв план фтор план ... Кај се Пелистер ,Амак и МЗТ ... Пелистер за малку ќе го тепаа фени ... И сега МЗТ ке си ги поправат грешките а што е нај сигурно мислам дека овој тренерот ке си даде оставка или ке го кутнат (според мене)
Браво,искрен си секогаш.Aбе каков Мзт, што ви е на вас, Мзт не е конукрент за титула. Само некако го подзаборавате Работнички, ма да според мене Струмица игра најдобра кошарка и иако Фени фрла највеќе пари, мислам дека Струмица ке биде шампион. За оваа моја теза, расправајте се во вашите теми, овде ако имате нешто да прашате и да кажете за Мзт кажете, ако не...