Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Да беше само он...А илија мерџановски.... и ред други?

Пред да стане претседател на КФМ, Даниел Димевски беше претседател на КК Фершпед Работнички на пример. Целото моментално раководство на КФМ беше во раководството на Работнички, и сега има некои луѓе што се паралелно и во работнички и во КФМ...Мислам дека е доволно
Повеќе од доволно,БЛАГОДАРАМ !

Да беше само он...А илија мерџановски.... и ред други?

На него и на останата клапа околу него мислев, само пошто знам дека само 5-6 души од форумов ги знаат и мислев дека нема потреба да ги спомнувам, туку дека ке бидат пронајдени во краткото објаснување

еј пиплс денес играме со струмица така? ај некој нека мише време... поздрав :helou:

8 март (сабота)

МЗТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ СКОПЈЕ - СТРУМИЦА 2005 (Скопје, сала “Јане Сандански“ - 19.00 часот),
Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Антонио Теофиловски.
Делегат: Бобан Јосифовски.

ок фала многу дечки се глеаме таму!

АЈ со среќа и ви стискам палци за победа да ја тепате струмица и малку да ги спуштите на земја пошто многу летаат да ја видат повторно реалноста и да ја напуштат фантзијата која е невозможна за нив оваа сезона.:pos2:

АЈ со среќа и ви стискам палци за победа да ја тепате струмица и малку да ги спуштите на земја пошто многу летаат да ја видат повторно реалноста и да ја напуштат фантзијата која е невозможна за нив оваа сезона.:pos2:
abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:

aj valjda ke tepame,iako ke bide mnogu tesko

Лозар ние цела година живееме како актуелни шампиони на Македонија во кошарка...фанатазијата е во вашиот кревет..вие сонувате да бидете шампиони..ние веќе сме..
А вечер на натпреварот Струмица може уште еднаш да го докаже својот квалитетет...во однос на МЗТ....натпреварот е рангиран со иста важност како и оној со Фени...атмосферата во клубот е на највисоко ниво ..одиме на победа...штета што нема тв пренос..

markus neli imase nekoj muabet deka ke dojdes ili nisto od toa?

abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:

aj valjda ke tepame,iako ke bide mnogu tesko

Ами ај да не навиваме има да падне Струмица по секоја цена барем јас мислам така можеби и грешам ама да оставиме до вечер да видиме што ќе се случе нели инаку навивам за пораз на Струмица без разлика од кој и да е.:pos2:

Сакав да го довлечкам Струмикс, ама нешто не ми оди , а сам не сум за никаде..:vozbud: Можеби во следната прилика...

Ами ај да не навиваме има да падне Струмица по секоја цена барем јас мислам така можеби и грешам ама да оставиме до вечер да видиме што ќе се случе нели инаку навивам за пораз на Струмица без разлика од кој и да е.:pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom