Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе од доволно,БЛАГОДАРАМ !Пред да стане претседател на КФМ, Даниел Димевски беше претседател на КК Фершпед Работнички на пример. Целото моментално раководство на КФМ беше во раководството на Работнички, и сега има некои луѓе што се паралелно и во работнички и во КФМ...Мислам дека е доволно
Да беше само он...А илија мерџановски.... и ред други?
ок фала многу дечки се глеаме таму!
abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:АЈ со среќа и ви стискам палци за победа да ја тепате струмица и малку да ги спуштите на земја пошто многу летаат да ја видат повторно реалноста и да ја напуштат фантзијата која е невозможна за нив оваа сезона.:pos2:
abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:
aj valjda ke tepame,iako ke bide mnogu tesko
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ами ај да не навиваме има да падне Струмица по секоја цена барем јас мислам така можеби и грешам ама да оставиме до вечер да видиме што ќе се случе нели инаку навивам за пораз на Струмица без разлика од кој и да е.:pos2:
zdravje boze,cekajte naredna prilika togasСакав да го довлечкам Струмикс, ама нешто не ми оди , а сам не сум за никаде..Можеби во следната прилика...