Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха се мачат со Левски еј хахахахааха :tapp:

Хаххаха каков кретен ви е тој Младеновски прв го гледам од кај искочи

Одамна не сум видел вакво смешно местење

Поголема МИЗЕРИЈА од тим немам видено. Не навивам за МЗТ ама толку се немам изнервирано одамна.
МИЗЕРИЈАААААА!!!!
Младеновски зошто игра кошарка не ми е јасно???:facepalm::facepalm::facepalm:
Светла иднина имаме, добро е не се сеќирајте.
Да не си им у кожа на навивачите на Мзт моментално.
ДНО ДНА!!!

Срам ме фати додека гледав ... Срамота е да имаш 20 години, да тренираш кошарка барем 6-7, да играш центар и да не фатиш скок САМ под кош...

:cuc:

хахаха еј ај да се собереме 5 души од форумов што по анти-таленти тоа подобро да изиграме една пријателска со МЗТ да видиме колку разлика ќе изгубат....

148.gif

Браво Љубо, ќе биде играч од тебе во 3та селска лига Североисточна Македонија...

Овој Младеновски треба да си ретардиран да го потпишеш.Уште од првите 5 секунди на терен можеше одма да се види дека е комплетна незналица и уште еден играч кој пораснал во трето како коњ и следните години малтретирал деца по младински категории.

Не знае да направи апсолутно ништо ама баш ништо.

Овој Младеновски треба да си ретардиран да го потпишеш.Уште од првите 5 секунди на терен можеше одма да се види дека е комплетна незналица и уште еден играч кој пораснал во трето како коњ и следните години малтретирал деца по младински категории.

Не знае да направи апсолутно ништо ама баш ништо.
Немој да зборите така за МВП-то на младинскиот куп турнир :)
Не ја видовте статијата за иднината на Македонската кошарка, како Левче Китевски и Лино Червар да ја нарачале.

Хаххаха каков кретен ви е тој Младеновски прв го гледам од кај искочи
Текнуе ли ти кд играше за Работнички шутира 2 слободни прво шутна га бунар смееше му се цела сала... и овј ќе заплачеше па второ га шутна како да се каже фрли га у таблу. Епа овј е ист тј дечко сга игра за плавци :D

Текнуе ли ти кд играше за Работнички шутира 2 слободни прво шутна га бунар смееше му се цела сала... и овј ќе заплачеше па второ га шутна како да се каже фрли га у таблу. Епа овј е ист тј дечко сга игра за плавци :D
Ќути, добро што го откачивме... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom